Bakkerijvloer Almere – Op zoek naar een bakkerijvloer in of rondom Almere? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

bakkerijvloer almere

Bakkerijvloer Almere

Voor een nieuwe bakkerijvloer zit u bij Smit Bedrijfsvloeren goed. Wij maken al jaren kunststof vloeren voor bakkerijen en onze systemen hebben zich dus ook al jaren bewezen.

Voor bakkerijen gelden verschillende eisen aan de vloeren. Hygiëne is zeer belangrijk voor bakkerijen, maar ook veiligheid en natuurlijk kwaliteit van de vloer zijn van belang, zeker omdat er in bakkerijen veel met karren wordt gewerkt.

Ons Duraquartz vloersysteem is HACCP gecertificeerd en is zeer hygiënisch. Doordat onze vloeren naadloos zijn en waterdicht is schoonmaken zeer gemakkelijk. Vuil kan nergens blijven zitten, zeker in combinatie met holle plinten waardoor de vloer bij de muren iets omhoog loopt zonder een scherpe hoek die lastig schoon te houden is.

Onze bakkersvloeren zijn ook veilig door de antisliplaag die wij naar wens van de opdrachtgever aanbrengen. Ook als de vloer nat is. Hierdoor loopt personeel geen risico om uit te glijden. Uiteraard zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. En dat geldt meteen als de vloer gelegd is. Wij kunnen binnen één dag een nieuwe vloer maken waarop u direct weer aan de slag kan!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bakkerijvloer Almere

Het mooie aan onze bakkerijvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw bedrijf niet dicht hoeft. Een bakkersvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als interesse in een professionele bakkerijvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.