Een kunststof kantoorvloer

Bij het inrichten van uw kantoor wilt u natuurlijk het juiste meubilair uitkiezen, zorgen voor snelle computers en wellicht een goede ventilatie. Maar heeft u al eens over de vloer nagedacht? Met de juiste vloer zorgt u ervoor dat de ruimte goed schoon te houden is, het er netjes uitziet en dat het een veilige en goede werkomgeving is. Een geschikte keuze is dan: de kunststof kantoorvloer. De kunststof kantoorvloer biedt veel voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Wat zijn deze voordelen? Dat vertellen wij u in dit blog.

1. Keuze uit veel opties

Bij een kunststof vloer zijn de keuzemogelijkheden bijna ontelbaar, in tegenstelling tot een vloer van bijvoorbeeld hout. Zo kunt u bij Smit Bedrijfsvloeren kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren en NCS-kleuren. Daarnaast kan een kunststof vloer ook sprekend lijken op een stenen, houten of betonlook vloer.

2. Comfortabel materiaal

Een ander voordeel van een kunststof kantoorvloer is dat het een comfortabel materiaal is. Waar sommige materialen heel koud kunnen worden in de winter, blijven kunststof vloeren warm. Dat is wel zo prettig wanneer u en uw werknemers aan het werk zijn.

3. Weinig onderhoud

Een groot voordeel van kunststof kantoorvloeren is dat u er weinig onderhoud aan heeft. Dat is wel zo fijn, want u bent al druk genoeg met uw eigen werkzaamheden. De vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht. Sommige kunststof vloeren hebben zelfs een vuilafstotende toplaag. Hierdoor is het al voldoende om de vloer zo nu en dan schoon te maken. Dit doet u door de vloer te vegen en vervolgens te boenen met een geschikt schoonmaakmiddel.

4. Eenvoudig te leggen

Ook zijn kunststof kantoorvloeren relatief eenvoudig te leggen. Bij Smit Bedrijfsvloeren doen we dit door de ondervloer vet- en stofvrij te maken. Vervolgens impregneren we de vloer met een primer. Indien nodig egaliseren we grote oneffenheden uit de vloer. De volgende dag kunnen wij al de vloer aanbrengen. De klus is dus zo geklaard.

5. Gaat lang mee

Niet geheel onbelangrijk is de levensduur van een kantoorvloer. Een kunststof kantoorvloer is een duurzame keuze, want deze vloer gaat lang mee. Een juist aangelegde kunststof vloer kan wel tien tot twintig jaar mee gaan.

Ook een kunststof kantoorvloer aanschaffen?

Wilt u ook een kunststof kantoorvloer aanschaffen? Dan bent u bij Smit Bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Neem direct contact op voor een offerte of om meer informatie te vragen. Dit doet u door het contactformulier op deze website in te vullen, te bellen naar 0314 – 34 56 27 of een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl