Wasstraat vloeren van Smit Vloeren zijn ongevoelig voor oliën, smeer en veel zuren en vloeistofdicht. Vooral voor de bij de autoreiniging gebruikte logen biedt Smit Vloeren een coating met een grote mate van chemische bestendigheid.

Eigenschappen wasstraat vloer

Onze DuraQuartz vloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en antislip. Ook kunnen wij de verplichte vloeistofdichtheidsverklaring verzorgen. Dit vloersysteem kunnen we in de wasstraat binnen, alsook in de wasboxen buiten plaatsen.

De mechanische belasting door motorvoertuigen en bedrijfsapparatuur vormt geen probleem voor de wasstraat vloer. We kunnen de carwashvloer in veel verschillende kleuren maken, zie hieronder een overzicht. Indien gewenst kunnen we ook de rijpaden maken in een andere kleur.

wasstraat-coating

Onze DuraQuartz Troffelvloer kan snel gelegd worden, meestal in 1 dag, en is direct volledig belastbaar. U kunt dus dezelfde dat de wasstraat weer opstarten. Omdat we met een vloeistofdicht systeem werken, dient de ondervloer wel voldoende droog te zijn.

wasstraat vloer

carwash vloer

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Referenties vloeren wasstraat en carwash

De Walvis Roosendaal, Carwach Modern, TipTop Car- en Truckcleaning Doetinchem, De Walvis Dordrecht, Carwash Typhoon