Monopur Industry – een duurzame industrievloer met een hoge chemische weerstand, hittebestendig en zwaar belastbaar.

Monopur Industry

Monopur Industry is een gemodificeerde PU cement Industrievloer. Een duurzame industrievloer met een hoge chemische weerstand, hittebestendig en zwaar belastbaar. Onze Monopur Industry Mortelvloer is geschikt voor productieruimtes met een zware belasting, of als hittebestendige vloerafwerking voor de ovens bij bakkerijen. Het is een bewezen systeem met talrijke internationale referenties, en keurmerken als EN 13813 en EN 1504-2 CE.

Eigenschappen Monopur Industry

  • Kan op vochtig en nieuw beton van 7 dagen worden aangebracht
  • Beloopbaar na 24 uur en volledig belastbaar na 48 uur
  • Bestand tegen temperaturen van -40 tot +120 C
  • Resistent tegen een groot aantal verschillende oplosmiddelen en chemicaliën
  • Gemakkelijk te reinigen met chemie en stoom
  • Stofwerend
  • Naadloos

monopur carwash

Toepassingsgebieden

We brengen onze Monopur Industriemortel overal aan, wanneer sprake is van zware chemische of mechanische belasting, of daar waar een hittebestendige vloerafwerking gewenst is. Onze vloer liggen onder andere in de horeca, slachthuizen, visindustrie, drankenindustrie, voor de ovens bij bakkerijen, in werkplaatsen, transport carwash, en chemische en farmaceutische industrie.

Voor een referentieadres bij u in de buurt kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Systeemdikte Monopur Industry

Onze industrievloer Monopur Industry kan aangebracht worden in een dikte van 5-9mm. De Monopur is een mengsel van Polyurethaanharsen in combinatie met vulmiddelen van composietmateriaal en kwarts. Afhankelijk van de mechanische en chemische belasting, en de mate van temperatuursveranderingen, kan er gekozen worden voor de juiste systeemdikte.

Beschikbare kleuren

monopur rood

Rood

monopur grijs

Grijs

monopur okergeel

Okergeel

monopur groen

Groen

monopur creme

Créme

Antislip afwerking

De Monopur Industriemortel kunnen we afwerken in diverse antislip mogelijkheden. De antislipbehoefte van iedere ruimte of productie kan verschillend zijn. Smit Vloersystemen heeft veel ervaring in de Foodindustrie en Automotive branche. Door onze jarenlange expertise kunnen we u adviseren in de juiste antislipafwerking.

monopur stoom

Onderhoud

De Monopur Industry PU vloer is naadloos en vloeistofdicht. Hierdoor is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch te houden. Het systeem is bestand tegen een constante belasting in temperaturen van -40 tot 120 C. Onze hittebestendige vloer is perfect te reinigen doormiddel van stoomreiniging.

Aanbrengen Monopur PU Industrievloer

We plaatsen deze industrievloer in 1 dag. U kunt de vloer na gemiddeld 24 uur licht belasten (beloopbaar), afhankelijk van de omgevingsomstandigheden (temperatuur en luchtvochtigheid). Na 48 uur is de vloer volledig chemisch belastbaar, en kan deze weer in gebruik genomen worden.

monopur geel afwerking

monopur vis

Monopur Food

monopur hittebestendig

Wat kost een Monopur Industrievloer

We kunnen ons Monopur Industry vloersysteem maken in verschillende diktes en afwerkingen. De prijs per vierkante meter is afhankelijk van de dikte, het totaal aantal vierkante meters, de bewerkelijkheid van de ruimtes en de huidige ondervloer. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op locatie om de situatie en mogelijkheden te bespreken. Vul hier het aanvraagformulier op onze site in, dan zullen we spoedig contact met u opnemen!