De parkeerdek vloer systemen die wij plaatsen zijn zeer geschikt voor parkeergarages, zowel binnen als buiten. Alle parkeergarage vloer systemen zijn in hoge mate flexibel, scheur overbruggend en natuurlijk vloeistofdicht. Indien er waterdichting vereist is of er werking moet worden opgevangen kunnen wij een speciaal membraan plaatsen met KIWA keur.

Eigenschappen parkeerdek vloer

Ons vloersysteem is elastisch, scheuroverbruggend, slijtvast en uv-bestendig. We kunnen het systeem zowel binnen als buiten plaatsen, bij verwerkingstemperaturen tussen de -5 en 30 graden celcius. Alle lagen zijn regenbestendig na 60 minuten. Ons parkeerdeksysteem is geschikt voor vele ondergronden, bijvoorbeeld beton, asfalt en metaal.

Deze parkeerdek vloer is te maken in vrijwel alle RAL kleuren of kleurmixen. Indien gewenst kunnen we ook de belijningen, markeringen en parkeervakken aanbrengen.

parkeerdek-vloeren

Parkeergarages en ondergrondse garages worden blootgesteld aan een erg hoge en veelzijdige belasting. Dat is vooral zo voor het gewapend beton. Thermische, chemische en mechanische invloeden zorgen zonder voldoende bescherming voor heel wat schade aan gebouwen. Water en strooizout komen via de voertuigen in de parkeergarage terecht. Daarnaast verhogen uitlaatgassen de blootstelling aan CO2. Onze parkeerdek vloer voorkomt dat deze stoffen in de betonvloer trekken, en zo schade kunnen veroorzaken aan de constructie.

[WPSM_FAQ id=3959]

parkeerdek-parkeervak

parkeerdek-buiten

parkeerdek-binnen

parkeerdek-belijning

Referenties parkeerdek systemen

Parking Kralingen Rotterdam, Parking Makro Vianen en Nijmegen, St. Jacobs Rotterdam, Parking Raaks Haarlem, Sluyter Arena Oostende, Parking Groenplaats Antwerpen