De parkeerdek vloer systemen die wij plaatsen zijn zeer geschikt voor parkeergarages, zowel binnen als buiten. Alle parkeergarage vloer systemen zijn in hoge mate flexibel, scheur overbruggend en natuurlijk vloeistofdicht. Indien er waterdichting vereist is of er werking moet worden opgevangen kunnen wij een speciaal membraan plaatsen met KIWA keur.

Eigenschappen parkeerdek vloer

Ons vloersysteem is elastisch, scheuroverbruggend, slijtvast en uv-bestendig. We kunnen het systeem zowel binnen als buiten plaatsen, bij verwerkingstemperaturen tussen de -5 en 30 graden celcius. Alle lagen zijn regenbestendig na 60 minuten. Ons parkeerdeksysteem is geschikt voor vele ondergronden, bijvoorbeeld beton, asfalt en metaal.

Deze parkeerdek vloer is te maken in vrijwel alle RAL kleuren of kleurmixen. Indien gewenst kunnen we ook de belijningen, markeringen en parkeervakken aanbrengen.

parkeerdek-vloeren

Parkeergarages en ondergrondse garages worden blootgesteld aan een erg hoge en veelzijdige belasting. Dat is vooral zo voor het gewapend beton. Thermische, chemische en mechanische invloeden zorgen zonder voldoende bescherming voor heel wat schade aan gebouwen. Water en strooizout komen via de voertuigen in de parkeergarage terecht. Daarnaast verhogen uitlaatgassen de blootstelling aan CO2. Onze parkeerdek vloer voorkomt dat deze stoffen in de betonvloer trekken, en zo schade kunnen veroorzaken aan de constructie.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

parkeerdek-parkeervak

parkeerdek-buiten

parkeerdek-binnen

parkeerdek-belijning

Referenties parkeerdek systemen

Parking Kralingen Rotterdam, Parking Makro Vianen en Nijmegen, St. Jacobs Rotterdam, Parking Raaks Haarlem, Sluyter Arena Oostende, Parking Groenplaats Antwerpen