In de loop der jaren zijn onze winkelvloeren voortdurend verbeterd en aangepast aan het huidige gebruik en de meest recente voorwaarden. Met veel zorg en aandacht hebben wij in samenwerking met winkeliers de winkelvloeren ontwikkeld die bestand zijn tegen intensief gebruik. Zo is iedere winkelvloer die wij hebben aangelegd in hoge mate bestendigd tegen een aanzienlijke loopbelasting en bestand tegen onderdelen zoals wandel- en winkelwagens.

Onze winkelvloeren zijn in de meeste gevallen hoger gepigmenteerd dan normale vloeren. Dit doen wij om met de kleur van de winkelvloer de beleving in een winkel te creëren die aansluit bij de zaak.

De aanleg van uw winkelvloer

Het aanbrengen van een winkelvloer geschiedt middels een grondige inspectie van de ondervloer waarna de vloer volledig vet- en stofvrij gemaakt wordt. Vervolgens impregneren wij de vloer en zullen wij grote oneffenheden in de ondervloer wegwerken, mocht dat noodzakelijk zijn. Zodra deze stappen zijn doorlopen, gaan wij over tot de daadwerkelijke aanleg van de winkelvloer, waarna deze uiteindelijk een dikte zal hebben van zo’n twee tot drie millimeter.

winkelvloer kleding

Eenvoudig te onderhouden

Uw nieuwe winkelvloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, doordat de winkelvloeren speciaal zijn ontwikkeld om vuil tegen te gaan en de hechting van het vuil te minimaliseren. Bovendien is de vloer ook gemakkelijk te repareren bij beschadigingen aan de winkelvloer. Op onze kunststof winkelvloeren geven wij tevens een aanzienlijke garantie.

PU Gietvloer

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst voor het egaliseren van gaatjes en oneffenheden in de ondergrond.
  4. Gietvloer
   Een niet verkleurende duurzame elastische laag, te verkrijgen in vrijwel iedere kleur.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
 • Vloeistofdicht
 • Naadloos, geschikt voor mensen met een huisstofallergie
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Werkt geluidsdempend
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • UV-bestendig
We kunnen de Gietvloer in vrijwel alle RAL-kleuren maken, eventueel met een betonlook of metallic uitstraling

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

Referenties winkelvloer

State of Art Gent, Buurtwinkel de Kroon, Winkelcentrum Scheepjeshof, Boyz en Girlz Wehl, Jack en Jones, Tuunte Fashion,