In de loop der jaren zijn onze winkelvloeren voortdurend verbeterd en aangepast aan het huidige gebruik en de meest recente voorwaarden. Met veel zorg en aandacht hebben wij in samenwerking met winkeliers de winkelvloeren ontwikkeld die bestand zijn tegen intensief gebruik. Zo is iedere winkelvloer die wij hebben aangelegd in hoge mate bestendigd tegen een aanzienlijke loopbelasting en bestand tegen onderdelen zoals wandel- en winkelwagens.

Onze winkelvloeren zijn in de meeste gevallen hoger gepigmenteerd dan normale vloeren. Dit doen wij om met de kleur van de winkelvloer de beleving in een winkel te creëren die aansluit bij de zaak.

De aanleg van uw winkelvloer

Het aanbrengen van een winkelvloer geschiedt middels een grondige inspectie van de ondervloer waarna de vloer volledig vet- en stofvrij gemaakt wordt. Vervolgens impregneren wij de vloer en zullen wij grote oneffenheden in de ondervloer wegwerken, mocht dat noodzakelijk zijn. Zodra deze stappen zijn doorlopen, gaan wij over tot de daadwerkelijke aanleg van de winkelvloer, waarna deze uiteindelijk een dikte zal hebben van zo’n twee tot drie millimeter.

winkelvloer kleding

Eenvoudig te onderhouden

Uw nieuwe winkelvloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, doordat de winkelvloeren speciaal zijn ontwikkeld om vuil tegen te gaan en de hechting van het vuil te minimaliseren. Bovendien is de vloer ook gemakkelijk te repareren bij beschadigingen aan de winkelvloer. Op onze kunststof winkelvloeren geven wij tevens een aanzienlijke garantie.

[WPSM_FAQ id=7361]

Referenties winkelvloer

State of Art Gent, Buurtwinkel de Kroon, Olijfje Groente en Fruit Utrecht, Winkelcentrum Lelystad, Supermarkt Madal bal den Haag, Winkelcentrum Scheepjeshof, Boyz en Girlz Wehl, Jack en Jones, Tuunte Fashion ArnhemTuunte Fashion Apeldoorn, Amazing Oriental Almere