Onze kunststof vloeren zijn uitermate geschikt voor in de visverwerking. Bij het werken in natte ruimtes is het belangrijk dat de vloer vloeistofdicht en antislip is. De mate van antislip kunnen we in overleg bepalen.

Eigenschappen vloer visverwerking

Wij maken onze DuraQuartz vloeren voor de visverwerking in 1 dag. Deze vloeren zijn volledig belastbaar 2 uur na applicatie. Wij kunnen veelal over uw bestaande vloer heen werken, mits deze niet los ligt en geen hoog vochtgehalte bevat. Wij plaatsen een primer, een egalisatielaag, een gietmortel en 2 toplagen. Onze troffelvloer is 3 tot 5 millimeter dik. We kunnen deze troffelvloer in vele verschillende kleurmixen maken.

De vloeren voor de visverwerking zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften.

visverwerking

Uw nieuwe vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Onze DuraQuartz vloeren zijn ontwikkeld om vuil en de hechting van vuil te minimaliseren. Daarnaast eenvoudig te repareren bij beschadiging. U ontvangt van ons een uitgebreid onderhoudsadvies en een garantiecertificaat bij oplevering.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

vloer visindustrie

vloer visverwerking

Referenties visverwerking

Korf Vis Urk, Veerman Vis Huizen, Waasdorp Vis, Simonis Vis, Vishandel van Rijswijk, Hanos, Vishandel Schilder, Bons Vis, Hoeksche Vis en Zeebanket, Metro, Mr. Fish, De Klipper Vis, Pelse Vishandel, Urker Vishal, Volendammer Vispaleis, Vishandel Persijn, Vishandel Maat, Vishandel Toren, Vishandel Fikke, Vishandel Schoorl, Vishandel Vermeulen, Vis groothandel van Wijk, Urker Zeevis Handel Gebr. Post, Vishandel de Zeester, Mossel Events, Amelander Meerval Kwekerij, Vis Plaza Hopman, Vishandel van Rijswijk, Vishandel Adrie, Vishandel Perseyn, Fish and Chips.