Bedrijfsvloer – onze DuraQuartz vloersystemen zijn zeer slijt en stootvast

bedrijfsvloer

Onze bedrijfsvloer DuraQuartz is een naadloze vloer op basis van acrylaat. Wij hebben vele referenties van de afgelopen 30 jaar. Klanten beoordelen ons bedrijfsvloer systeem al een betrouwbare kunststofvloer. Deze bekendheid is te danken aan het feit dat de DuraQuartz vloer flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Wij kunnen onze bedrijfsvloer maken van glad naar antislip. De vloer voldoet aan de HACCP normen en een PBV verklaring is ook geen bezwaar. DuraQuartz bedrijfsvloeren kunnen wij maken in 1 dag. Deze vloeren zijn direct na applicatie volledig belastbaar.

Bedrijfsvloer DuraQuartz Acrylaat

De DuraQuartz bedrijfsvloeren kunnen worden aangebracht zowel binnen als buiten.

Wij passen onze bedrijfsvloer toe in de voedingsmiddelen industrie, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bad & kleedruimtes, scholen, kantoren, opslagruimtes, drukkerijen, archieven, magazijnen, laboratoria, technische ruimtes, bakkerijen, keukens, brugdekken, laadplatforms, parkeergarage, etc.

Klik hier voor de verschillende branches!

bedrijfsvloer visverwerking

Antislip mogelijkheden

Wij kunnen onze DuraQuartz bedrijfsvloer aanbrengen van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel. Iedere klant heeft zijn eigen antislip wens. Ons systeem kunnen wij op maat aanbieden. We houden ook rekening met het schoonmaken van de vloer.

[WPSM_FAQ id=3959]

vloer met sanitaire holplinten

Ronde plinten bij uw bedrijfsvloer

Een holplint of sanitaire plint, zorgt voor extra hygiëne in uw werkomgeving. Door gebruik van deze ronde hoeken kan er geen vuil in onbereikbare delen blijven zitten.

Wij kunnen onze plintafwerking plaatsen in bestaande en nieuwe situaties. Aansluiting op bestaand tegelwerk is mogelijk met gebruik van een plintprofiel. Voor een strakke afwerking in nieuwe situaties plaatsen wij de plinten bij voorkeur met aansluiting onder het tegelwerk.

Systeemdikte Bedrijfsvloer

De DuraQuartz vloer maken wij in een dikte van 3-5mm. Dit is voldoende geschikt voor een hoge mechanische belasting, zoals heftruck en palletwagens. Indien noodzakelijk kunnen we de systeemdikte aanpassen tot maximaal 8mm dikte, geschikt voor extreem zware mechanische belasting!

bedrijfsvloer food

bedrijfsvloer werkplaats

bedrijfsvloer winkel

bedrijfsvloer bakker

Prijzen van onze Bedrijfsvloer DuraQuartz

De prijzen van onze Bedrijfsvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren; huidige ondervloer, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Vul het aanvraagformulier op onze site in, dan maken wij een afspraak op locatie!

DuraQuartz Troffelvloer systeem plaatsen in 1 dag! Bekijk hier de video!

Bekijk ook eens voorbeelden van de toepassing van onze bedrijfsvloer in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle