Bedrijfsvloer – onze DuraQuartz vloersystemen zijn zeer slijt en stootvast

bedrijfsvloer

Onze bedrijfsvloer DuraQuartz is een naadloze vloer op basis van acrylaat. Wij hebben vele referenties van de afgelopen 30 jaar. Klanten beoordelen ons bedrijfsvloer systeem al een betrouwbare kunststofvloer. Deze bekendheid is te danken aan het feit dat de DuraQuartz vloer flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Wij kunnen onze bedrijfsvloer maken van glad naar antislip. De vloer voldoet aan de HACCP normen en een PBV verklaring is ook geen bezwaar. DuraQuartz bedrijfsvloeren kunnen wij maken in 1 dag. Deze vloeren zijn direct na applicatie volledig belastbaar.

Bedrijfsvloer DuraQuartz Acrylaat

De DuraQuartz bedrijfsvloeren kunnen worden aangebracht zowel binnen als buiten.

Wij passen onze bedrijfsvloer toe in de voedingsmiddelen industrie, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bad & kleedruimtes, scholen, kantoren, opslagruimtes, drukkerijen, archieven, magazijnen, laboratoria, technische ruimtes, bakkerijen, keukens, brugdekken, laadplatforms, parkeergarage, etc.

Klik hier voor de verschillende branches!

bedrijfsvloer visverwerking

Antislip mogelijkheden

Wij kunnen onze DuraQuartz bedrijfsvloer aanbrengen van glad tot grof antislip. Dat is een groot voordeel. Iedere klant heeft zijn eigen antislip wens. Ons systeem kunnen wij op maat aanbieden. We houden ook rekening met het schoonmaken van de vloer.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

vloer met sanitaire holplinten

Ronde plinten bij uw bedrijfsvloer

Een holplint of sanitaire plint, zorgt voor extra hygiëne in uw werkomgeving. Door gebruik van deze ronde hoeken kan er geen vuil in onbereikbare delen blijven zitten.

Wij kunnen onze plintafwerking plaatsen in bestaande en nieuwe situaties. Aansluiting op bestaand tegelwerk is mogelijk met gebruik van een plintprofiel. Voor een strakke afwerking in nieuwe situaties plaatsen wij de plinten bij voorkeur met aansluiting onder het tegelwerk.

Systeemdikte Bedrijfsvloer

De DuraQuartz vloer maken wij in een dikte van 3-5mm. Dit is voldoende geschikt voor een hoge mechanische belasting, zoals heftruck en palletwagens. Indien noodzakelijk kunnen we de systeemdikte aanpassen tot maximaal 8mm dikte, geschikt voor extreem zware mechanische belasting!

bedrijfsvloer food

bedrijfsvloer werkplaats

bedrijfsvloer winkel

bedrijfsvloer bakker

Prijzen van onze Bedrijfsvloer DuraQuartz

De prijzen van onze Bedrijfsvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren; huidige ondervloer, de bewerkelijkheid en bereikbaarheid van de ruimtes en het oppervlakte dat gedaan moet worden. Voor een juiste prijs komen wij graag vrijblijvend bij u kijken. Vul het aanvraagformulier op onze site in, dan maken wij een afspraak op locatie!

DuraQuartz Troffelvloer systeem plaatsen in 1 dag! Bekijk hier de video!