wonderboad-wand

Het Glasbord® Wand- en Plafondsysteem is de ideale oplossing voor verschillende branches waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Alle producten voldoen aan de strenge HACCP normen. Ook voldoen de systemen aan de EU normen van de Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA), de VGM normen en VCA. De producten zijn zowel geschikt voor renovatie als voor nieuwbouw. We kunnen veelal over bestaand tegelwerk heen werken. Na plaatsing van de Glasbord® systemen in schoonmaken erg gemakkelijk, en dus de hygiëne gewaarborgd.

Eigenschappen

  • Vervaardigd uit 100% kunststof (FRP)
  • Duurzaam en flexibel
  • Bestand tegen slijtage en roest
  • Onderhoudsarm
  • Schimmel- en bacteriewerend
  • Slagvast
  • Thermisch stabiel
  • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen

wonderboard-plafond

Toepassingsgebieden

In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne erg belangrijk. Wanden en plafonds moeten gemakkelijk schoon te maken zijn. Het nadeel van tegelwerk is dat deze niet slagvast is. In de scheuren en voegen kunnen bacteriën gaan zitten, dat is natuurlijk niet gewenst. Beplating van staal of aluminium kan gaan roesten of er ontstaat corrosie, ook dit is niet hygiënisch. De beste HACCP oplossing is het aanbrengen van Glasbord®!

Het Glasbord® systeem passen wij vaak toe bij bakkerijen, slagerijen, in de visindustrie, in werkplaatsen en magazijnen.

wonderboard-slagerij

Plaatsen Glasbord®

Glasbord® is een uniek systeem dat aan wand of plafond kan worden bevestigd. De wanden moeten droog worden gemaakt, en vrij van obstakels. Vervolgens de wanden licht opschuren en reinigen. Hierna kan het Glasbord® systeem worden aangebracht met de geschikte lijm.

Zelf de Glasbord® systemen plaatsen

Onze medewerkers zijn ervaren in het op maat maken en aanbrengen van de Glasbord® systemen. Indien gewenst kunt u ook de materialen bij ons bestellen. Wij geven u de passende uitleg welke nodig is om het zelf aan te brengen. Ook kunt u bij ons de geschikte applicatie materialen bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via het aanvraagformulier of per telefoon.

wonderboard-industrie

wandafwerking-wonderboard

wonderboard-wand-plafond

wanden-wonderboard

Prijsindicatie van onze Glasbord® wand- en plafondsystemen

De prijs van ons Glasbord® systeem is ca. €60,- per m2. Grote projecten op aanvraag. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om een offerte op te maken.