slagerijvloer

Onze kunststof slagerijvloer is uitermate geschikt voor uw slagerij en biedt vele voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Een aantal eigenschappen van onze DuraQuartz slagerijvloeren zijn; naadloos, slijtvast, snel te plaatsen en in vele kleuren leverbaar. Onze slagerijvloer is HACCP & Halal gekeurd.

Het aanbrengen van uw slagerijvloer

Na inspectie van de ondervloer wordt de vloer vet- en stof vrij gemaakt. Vervolgens zetten wij de vloer in de primerlaag. Indien nodig zullen wij bij grote oneffenheden de ondervloer egaliseren, waarna wij de nieuwe vloer gaan aanbrengen. Wij kunnen meestal over de huidige vloer (tegels, gietvloer, beton) heen werken. De dikte van de troffelvloer is 3 tot 5 millimeter.

Onze slagerijvloer maken wij in 1 dag, en is direct volledig belastbaar! U heeft dus maar een beperkte onderbreking van de productie.

slagerij vloer

Uw nieuwe vloer is geheel naadloos en egaal, en daardoor gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Onze vloeren zijn ontwikkeld om vuil en de hechting van vuil te minimaliseren. Daarnaast is de DuraQuartz slagerijvloer eenvoudig te repareren bij beschadiging.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

winkel slagerij

slagerijvloer plint

Referenties slagerijvloer

Poelier Leo de Groot, Hooymans Vleeswaren Zoetermeer, Hendriks Wild en Gevogelte, Pluimveebedrijf Jacobs, Sint Fiet, Vleeshandel Halima’s Halal, Wilthagen Vleeswaren, Wiggers Vlees, Vleesgrossierderij Drenthen, Worstmakerij Leyen, Vleesboerderij Francken, Dumeco, Vion Boxtel, Slachterij Brada, Slagerij Alkema, Slagerij Antonis, Slagerij Grieten, Slagerij Bouma, Poliersbedrijf Verhoef, Global Food Group, Slagerij Buurman, Slagerij Wagelaar Enschede Boekelo, Slagerij Schuiteman, Poliersbedrijf Peter Groot, Vleesfabriek Hapert, Kemper Kip, Vleesgroothandel Joop de Vries, Slagerij Winkelman, Slagerij Walraven, Slagerij Wim, Slagerij Albert en Aukje, Slagerij Blokhuis, Slagerij van Velzen, Slagerij Voordouw, Zwanenberg Food Group, Slagerij Kroezen, Slagerij Koekman, Slagerij Dirksen, Vink vlees