horeca keukenvloer

Onze DuraQuartz keukenvloer is zeer geschikt voor horeca en keukens! Smit Vloeren heeft veel ervaring in het plaatsen van vloeren in horecakeukens. Wij weten dat u als horeca ondernemer zich geen lange sluiting van uw bedrijf kunt permitteren. Wij proberen altijd een oplossing te bedenken die het beste bij uw situatie past.

Eigenschappen keukenvloer

Belangrijk bij een nieuwe bedrijfskeuken vloer is dat deze voldoet aan hygiëne voorschriften zoals HACCP, Halal, AgBB en aan Arbo technische voorschriften.

De vloer is 100% vloeistofdicht en is bestendig tegen alle voorkomende chemicaliën die in een horeca keuken gebruikt worden. De vloer is naadloos en mede daardoor zeer gemakkelijk te reinigen. Wij leveren onze vloeren op met een garantiecertificaat en een uitgebreid onderhoudsadvies.

keuken

De horeca keukenvloer is in vele kleuren leverbaar en sluit aan bij de rest het interieur. De vloer kan met een antislip toplaag worden voorzien. Het plaatsen van de vloer doen we in 1 dag! Bij onze snelle vloeren kunnen we de keukenvloer ook tussen uw sluitingstijden plaatsen, bijvoorbeeld tussen 23.00 in de avond en 10.00 in de morgen klaar en direct volledig belastbaar.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

keuken horecavloer

keukenvloer plint

keukenvloer afvoer

Referenties keukenvloeren

Vapiano Amsterdam, Maitre Andre, Sotheby’s, Food, Jazz & DJ’s Utrecht, Huuskes maaltijden, Grand Café Vitesse, SNS Bank, Fatima zorg, Rabobank, DAS Amsterdam, Transavia, Getronics, ROC Utrecht, Imperial Tabacco, Ziekenhuis Emmen, Restaurant Beluga Loves You Maastricht, Centric, Paul Kruger, Nestle, Euronext NYSE, Tennet, MCB, Loishii, Foodservice, Starbucks, Burger King, Kenthucky Fried Chicken, Corades, Scheperziekenhuis, Ministerie van Defensie, De gouden Karper, Zorggroep Groningen.