aanrijdbeveiliging

Schade door voorraadkarren, palletwagens en heftrucks in gebouwen kosten veel geld. U kunt uw gebouw en machines beschermen door het plaatsen van aanrijdbeveiligingen. Aanrijdbeveiliging is te verkrijgen in metaal en kunststof, en in veel verschillende kwaliteiten en sterktes. Wij zijn dealer van de Kunststof HPDE Aanrijdbeveiligingen van Kingspan. Deze gecertificeerde kunststof aanrijdbeveiligingen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie.

Eigenschappen

  • Vervaardigd uit 100% kunststof
  • Zeer schokabsorberend
  • Bestand tegen slijtage en roest
  • Volledig massief, dus géén holle ruimtes waar vuil in kan nestelen
  • Unieke bevestiging, géén schroeven aan de grond!
  • Verplaatsbaar
  • Zonder binnen- en buitenhoeken
  • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen

schokabsorberend vangrail

Het verschil met aanrijdbeveiligingen uit Metaal

Onze kunststof vangrails en stootpalen zijn een beter alternatief dan metaal, staal of aluminium. Door de flexibiliteit van onze kunststof aanrijdbeveiliging vangt het de schok op bij een aanrijding, en beweegt het met de impact mee. Hierdoor wordt de schok geabsorbeerd als een airbag en zal er geen schade ontstaan. Metaal beweegt niet mee bij een botsing. Wanneer er bij een metalen aanrijdbeveiliging schade ontstaat, is er kans op roestvorming en dat is natuurlijk niet wenselijk.

Onze kunststof aanrijdbeveiligingen worden vaak toegepast bij bakkerijen, slagerijen, in de visindustrie, in werkplaatsen en magazijnen.

Panelchok

Plaatsen Vangrails en Stootpalen

De Kingspan vangrails en stootpalen worden met een uniek systeem aan de vloer bevestigd. Er zullen na applicatie geen bouten zichtbaar zijn. De ondervloer zal niet beschadigd raken. De aanrijdbeveiliging is zeer goed verplaatsbaar, wat natuurlijk handig is bij een interne verhuizing.

Bekijk de demonstratiefilm onderaan deze pagina voor extra uitleg!

panelchok hek

aanrijdbeveiliging vangrail

panelchok aanrijdbeveiligingen

kunststof aanrijdbeveiliging

Prijzen van onze Kunststof Aanrijdbeveiliging

We hebben een breed assortiment aan aanrijdbeveiligingen, enkele en dubbele vangrails, hekjes en stootpalen. Meer informatie en onze actuele prijzen kunt u opvragen via ons contactformulier.

Indien gewenst kunnen wij de aanrijdbeveiliging voor u plaatsen. Voor een complete offerte komen wij graag even bij u kijken. Vul het aanvraagformulier op onze site in, dan maken wij een afspraak op locatie!