magazijn duraquartz

Onze magazijnvloer is zeer slijtvast en antislip. Belangrijk is dat uw werknemers op een veilige manier de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ons vloersysteem voldoet aan alle wettelijke eisen voor de veiligheid!

Magazijnvloer eigenschappen

Onze DuraQuartz magazijnvloer wordt naadloos gelegd, en is 100% vloeistofdicht. Het systeem heeft een zeer goede chemische resistentie en is zeer uitgebreid getest op de meestvoorkomende vloeistoffen.

Onze troffelvloer is zeer slijt- en stootvast. Gebruik van palletwagens, heftrucks en reachtrucks is geen enkel probleem. Indien er toch een kleine beschadiging ontstaat, kan deze gemakkelijk en snel gerepareerd worden.

magazijnvloer

Wij kunnen tot ongeveer 1500 m2 werkplaatsvloer in 1 dag plaatsen. De vloer is binnen 2 uur na applicatie weer volledig belastbaar. De werkonderbreking voor uw bedrijf is dus minimaal, en dat bespaart u veel geld.

[WPSM_FAQ id=3959]

magazijn vloeren

Referenties magazijnvloeren

Amazing Oriental Amsterdam, Caterpillar, Acatris Bunschoten, Pon Dealer, Volkswagen, De Valk Wekerom, Rotor, Kiwa, De Graaff, Denlin, J. Helmond, Gea Process, Cito Benelux Zevenaar