DuraQuartz Troffelvloer

DuraQuartz is een industriële vloer op basis van Acrylaat. De vloer is flexibel, slijtvast, naadloos, binnen 1 dag te plaatsen en direct volledig belastbaar.  We plaatsen onze DuraQuartz vloeren onder andere in de Food Sector en Automotive branche.

EP Coating

Onze EP Vloercoating is een 2 componenten vloer op basis van Epoxy. Een Coatingvloer is te vergelijken met een Gietvloer, alleen met een veel dunnere laagdikte. De EP Coating kan toegepast worden in onder andere bedrijfshallen en magazijnen.

Monopur Industry

De Monopur Industry is een Industrievloer op basis van PU Cement. Deze vloer heeft een hoge chemische weerstand, is hittebestendig en zwaar belastbaar. Deze vloer passen we onder andere toe in de Voedingsindustrie.

De ESD (Electro Static Discharge) vloeren worden gebruikt in ruimtes waar opgebouwde statische elektriciteit schade kan veroorzaken aan apparatuur of machines. Denk bijvoorbeeld aan laboratoria en computerruimtes.

Andere hygiënische oplossingen

De Kunststof Plafond- en Wandpanelen van Glasbord worden toegepast in ruimten van hygiëne en schoonmaakgemak gewenst is. Het Glasbord wandsysteem voldoet aan de strenge eisen van HACCP.

ShockShield® stootplinten en stootranden tegen wandschade van bijvoorbeeld rolkarren en palletwagens. Toepassing is vaak in combinatie met een HACCP vloer voor een strak eindresultaat.

Aanrijdbeveiliging

Onze Aanrijdbeveiliging zijn vervaardigd uit 100% massief Kunststof, zonder holle ruimtes. Schokabsorberend en bestand tegen slijtage en roest. Ideaal voor de bescherming van wanden, deuren en machines in de Voedingsindustrie.

Wand- en Vloersystemen van Smit Bedrijfsvloeren !

Wij bieden een totaaloplossing voor onze klanten op het gebied van hygiënische vloer- en wandafwerkingen. Wij plaatsen onze systemen in de Voedingsindustrie, Zorgsector, Automotive branche, Retail en bij Agrarische ondernemers. Naast ons vloer- en wandafwerkingen, plaatsen wij ook Aanrijdbeveiligingen, Stootpalen en RVS Stootplinten. Bij Smit Bedrijfsvloeren heeft u alles onder 1 dak, en dat is wel zo makkelijk. Voor iedere situatie en voor iedere ruimte bieden wij een passende oplossing. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om u te adviseren in het juiste systeem voor uw vloer, wand en plafond!