keuken

Onze keukenvloeren zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften.

Onze horecavloeren zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften.

vloer kaasmakerij

Onze bedrijfsvloeren zijn zwaar belastbaar en vloeistofdicht. Daarnaast eenvoudig te reinigen en eenvoudig in onderhoud.

Onze bakkerijvloeren zijn HACCP en Halal gecertificeerd en voldoen aan Arbo technische voorschriften.

In een slagerij is hygiëne erg belangrijk. Kies daarom voor een degelijke troffelvloer die voldoet aan alle eisen voor hygiëne.

visverwerking

Veiligheid is in de visverwerking erg belangrijk. Een antislip troffelvloer is daar een belangrijk onderdeel van.

garage

Onze garagevloeren kunnen zwaar worden belast, zijn krasvrij en beschermd tegen stoffen zoals motorolie en vet.

carwash

Onze carwash -en wasstraatvloeren zijn vloeistofdicht en voorzien van antislip. Onze vloeren voldoen aan de wettelijke eisen.

winkelvoer-kledingzaak

Bij Smit Vloeren bent u aan het juiste adres voor een mooie designvloer in uw winkel. Slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

werkplaats

Onze vloeren worden veelal geplaatst in de metaalindustrie, daar waar gewerkt wordt met zware gereedschappen en machines.

Onze gietvloeren zijn gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kunnen we uw toiletgroepen voorzien van een sanitaire holplint.

Onze vloeren zijn in alle kleuren leverbaar, eventueel ingestrooid voor antislip. Geschikt voor palletwagens en heftrucks.

Palletwagens en heftrucks zijn geen probleem. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en hebben een goede chemicaliën bestendigheid.

vloer parkeergarage

Wij plaatsen parkeerdek systemen die een hoge mate van flexibiliteit hebben, ze zijn vloeistofdicht en scheur overbruggend. Wij kunnen parkeerdek voorzien van belijning.

Een antislip troffelvloer is daar een belangrijk onderdeel van. Wij hebben veel ervaring in de visindustrie, en geven graag advies op maat.

Een hellingbaan voorzien we van extra antislip. Ook bij nat weer of sneeuw moeten auto’s probleemloos omhoog en omlaag kunnen rijden.