winkelvloer

Kenmerken waaraan bedrijfsvloeren moeten voldoen

Topkwaliteit bedrijfsvloeren

Zoals u als ondernemer wellicht weet is elke bedrijfstak anders en in elke branche stelt men andere eisen aan de werkzaamheden in een bedrijf. Datzelfde geldt voor de bedrijfsvloer van een bedrijf. Elke bedrijfstak voert zijn werkzaamheden uit op een bedrijfsvloer die daarvoor geschikt is. Een kantoorruimte vraagt om een andere bedrijfsvloer dan een garagebedrijf. En in de melkstal van een agrarisch bedrijf ligt uiteraard een andere vloer dan in een sporthal. Heeft u een winkel met een prachtige showroom? Dan wilt u natuurlijk een tip top showroom vloer die niet alleen functioneel is, maar die er ook nog eens prachtig uitziet. En de foodsector stelt weer andere eisen. Zo leveren wij in de foodsector een bedrijfsvloer voor bakkerijen. Aan welke eisen moeten deze vloer voldoen? Wij vertellen u er hier mee over.

Welke eisen worden gesteld aan een bakkerijvloer?

Bakkers moeten de beschikking hebben over een vloer die tegen een stootje kan. Bovendien moet deze vloer ook zeer hittebestendig zijn vanwege de hoge temperaturen die in een bakkerij uiteraard veel voorkomen. Daarom hebben wij in samenwerking met de bakkersbranche een bakkerijvloer ontwikkeld die bescherming biedt tegen de intensieve werkzaamheden die elke dag in een bakkerij plaatsvinden. Dat is een bedrijfsvloer waarop men onbekommerd met materialen kan schuiven zonder krassen te maken en die extreem hoge temperaturen aankan.

Eigenschappen van de bakkerijvloer

Wat kenmerkt dan de bakkerij vloer van Smit Bedrijfsvloeren? Onze bakkerijvloer is een naadloze DuraQuartz toffelvloer. Deze is 100% vloeistofdicht en zeer goed bestand tegen het gebruik van chemicaliën. Omdat de hygiëne in bakkerij van levensbelang is, is deze vloer HACCP- en Halal gecertificeerd.

Lange levensduur

Het plaatsen van een nieuwe bakkerijvloer is een flinke investering in uw bakkerij. Daarom is het prettig om te weten dat deze vloer een zeer lange levensduur heeft. Niet voor niets hebben we deze vloer ontwikkeld in samenwerking met de bakkerijbranche. En omdat wij voor 100% achter onze producten zijn, krijgt u standaard een garantie van 5 jaar op onze bedrijfsvloeren.

Makkelijk onderhoud

Onze vloersystemen voor de bakkersbranche zijn makkelijk in onderhoud. Voor het reinigen van de vloer moet u weten dat deze niet gevoelig is voor hoge pH-waarden. U kunt hem reinigen met een hogedrukreiniger met een druk van maximaal 50 bar en een watertemperatuur van maximaal 50°C.

De bakkerijvloeren van Smit Vloeren

Bij Smit Vloeren vindt u functionele bedrijfsvloeren voor de bakkerijbranche. Wilt u daar meer van weten? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Wij helpen u graag met informatie en advies over onze bakkerijvloer.

troffelvloer kantine

Kies voor een duurzame horecavloer

Duurzaam ondernemen is van groot belang

Duurzaamheid voor bedrijven is nog altijd een trending onderwerp. Ondernemers realiseren zich dat de keuzes die ze maken van invloed zijn op het milieu en de wereld. Bedrijven die doen aan duurzaam ondernemen zijn winstgevend, maar tonen ook respect richting hun omgeving, de wereld en de mensen. Meer dan ooit is duurzaamheid nodig om de planeet te behouden, want de ijskappen smelten, diersoorten sterven uit en de temperatuur blijft maar stijgen. Daarom is actie noodzakelijk binnen alle branches, ook binnen de horeca. Wilt u wel graag duurzaam ondernemen, maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Smit Bedrijfsvloeren vertelt u er meer over.

People, planet, profit

Duurzaam ondernemen betekent dat u zich als bedrijf bewust bent van de impact die uw bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu en de sociale context. Alles draait bij het duurzaam ondernemen om de balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit. Duurzaam ondernemen ziet er voor elk bedrijf weer anders uit. Factoren die meespelen zijn de bedrijfsgrootte, de branche waarin een onderneming actief is en de bedrijfscultuur.

Duurzaam ondernemen in de horeca

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag aan de slag wilt gaan om uw horeca zaak te verduurzamen. Er zijn verschillende manieren om met duurzaam ondernemen en innoveren binnen de horecabranche te beginnen. Denk hierbij aan:

 • Verminder uw energieverbruik. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door te kiezen voor ledverlichting, elektrisch te koken of een hotfill vaatwas- of wasmachine die u aansluit op de warmwaterleiding aan te schaffen.
 • Ga voedselverspilling tegen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de ‘Too Good to Go’ app. Ook vaker vegetarisch of veganistisch koken is goed voor het milieu.
 • Investeer in goede isolatiematerialen voor uw pand en verklein hiermee uw energieverbruik.
 • Werk zoveel mogelijk met duurzame en verse producten.
 • Schaf het gebruik van plastic bekers, onderzetters en rietjes af en vervang ze door duurzame, herbruikbare materialen.
 • Geef oude objecten in uw zaak een nieuw leven door ze op te knappen in plaats van iets nieuws te kopen.
 • Laat zonnepanelen op het dak van uw bedrijf plaatsen.
 • Investeer in een duurzame horecavloer

  Naast de bovenstaande tips kunt u ook duurzamer ondernemen door te kiezen voor een duurzame bedrijfsvloer, zoals de coatingvloer. Bij Smit Bedrijfsvloeren verkopen wij vloeren van de hoogste kwaliteit, waardoor deze extra lang meegaan. Bovendien zijn ze makkelijk te reinigen waardoor u minder sop en water hoeft te gebruiken. Wilt u graag meer informatie over onze coatingvloeren, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Wij helpen u graag met uw duurzame horecavloer!

vloer kantoor

De beste vloer voor uw kantoorpand

Het belang van een goede vloer in uw kantoorpand

Wanneer mensen zich gaan bezighouden met het inrichten van kantoorpanden, dan wordt er aan diverse aspecten aandacht besteed. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: waar komen de flexwerkplekken? Welke afdeling komt waar te zitten? Hoe wordt de koffiehoek ingericht? En wat zijn de beste plekken voor vergaderruimtes? Voor de vloer in uw kantoorpand wilt u waarschijnlijk een duurzame vloer die weinig onderhoud vereist. Uiteraard moet de vloer ook juiste uitstraling hebben en passen binnen uw budget. Met dit blog helpt Smit Bedrijfsvloeren u graag met het selecteren van de juiste vloer voor uw kantoor. Zo loont het bijvoorbeeld ook om nog een stap verder te kijken en goed na te denken over het gebruik van de vloer en wat de uitdagingen zijn op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en hygiëne.

Veelvoorkomende problemen bij kantoorvloeren

Het gebeurt regelmatig dat mensen een mooie vloer laten leggen, maar dat deze vervolgens toch niet in alle opzichten voldoet. Helaas komt deze situatie vaak voor bij vloeren in kantoorpanden. De kantoorvloer wordt intensief gebruikt en vaak komt u er pas na een tijdje achter dat er bepaalde nadelen kleven aan de vloer. De meest gehoorde problemen zijn:

 • Statische elektriciteit (en bijbehorende schokken)
 • Schoenen die strepen achterlaten op de vloer
 • Vlekken die er niet uit gaan
 • Te veel loopgeluid en een slechte geluidsdemping
 • Te stroef of te glad
 • Stof is zeer zichtbaar of hecht zich gemakkelijk
 • De vloer slijt snel of wordt snel lelijk
 • De vloer verkleurt

Dit kan een hoop ergernis of zelfs problemen tot gevolg hebben. De oplossing is niet altijd eenvoudig, dus vaak wordt ervoor gekozen om er maar niets aan de te doen. De vloer zit er wellicht pas net in en het is te tijdrovend en/of te kostbaar om deze te vervangen. Toch is er een oplossing. Voor wij hierop ingaan, is het eerst goed om de voordelen en nadelen per vloer te weten.

De voor- en nadelen van de meest voorkomende vloeren

Tapijt is een veelgekozen vloer voor in kantoorpanden. Het voordeel van tapijt is dat het in een heleboel kleuren leverbaar is. Ook is het snel te installeren, goedkoop en loopt het comfortabel. Het is echter beslist niet slijtvast, moeilijk schoon te houden en wordt snel lelijk. Laminaat is eenvoudig schoon te houden en ziet er fraai uit, maar kan snel beschadigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan valschade. PVC kent eigenlijk geen van deze nadelen, maar heeft dan wel weer als nadeel dat het behoorlijk prijzig kan zijn.

Een coatingvloer biedt unieke voordelen

Gelukkig leveren wij bij Smit Bedrijfsvloeren een vloertype dat van geen van deze nadelen heeft, namelijk de gietvloer. Wij kunnen deze vloer zeer snel en eenvoudig voor u installeren. De vloer is erg duurzaam, bijzonder sterk, zeer hygiënisch, eenvoudig te reinigen, stil en aangenaam stroef. Door te investeren in een gietvloer hoeft u nauwelijks meer naar uw vloer om te kijken, want de vloer is zo goed als onderhoudsvrij. Een gietvloer is ideaal in drukke kantoren waar veel wordt gelopen, geknoeid en heen en weer wordt geschoven met stoelen.

Uw gietvloer laten plaatsen door Smit Bedrijfsvloeren

Wilt u graag meer informatie over de gietvloeren van Smit Bedrijfsvloeren? Of wilt u een gietvloer door ons laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Wij helpen u graag met een nieuwe vloer voor uw kantoorpand!

vloeistofdichte vloer

De ijzersterke en krasbestendige troffelvloer

Profiteer van de voordelen van een troffelvloer

Wilt u een vloer die sterk, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden is? Dan is een troffelvloer misschien wel iets voor u. Een troffelvloer is gemaakt van fijngemalen grind en PMMA-hars. Dit wordt samengebonden door een epoxy kunsthars. Deze epoxy kunsthars zorgt ervoor dat de vloer erg sterk wordt. Smit Bedrijfsvloeren vertelt u er graag meer over.

Eigenschappen van een troffelvloer

Een troffelvloer kan worden aangebracht op verschillende ondergronden en wordt met name toegepast in industriële omgevingen en horecagelegenheden. Het slijtvaste en hygiënische karakter van de troffelvloer maakt deze vloer erg populair in allerlei verschillende branches.
De bovenlaag van een troffelvloer bestaat uit een laagje gel. Deze gel zorgt ervoor dat er geen vuil of vloeistof in kan trekken, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen is. Het onderhoudsvriendelijke karakter van de troffelvloer wordt versterkt doordat de vloer naadloos gelegd kan worden. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemische middelen en is de vloer bovendien mechanisch belastbaar. De troffelvloeren van Smit Bedrijfsvloeren hebben nog meer voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij, troffelvloeren zijn namelijk:

  Vloeistofdicht
 • Antistatisch
 • Antislip
 • UV bestendig
 • En binnen één dag na de plaatsing al belastbaar

Redenen om te kiezen voor een troffelvloer

Heeft u met uw bedrijf te maken met regels op het gebied van milieu, waardoor u verplicht bent om te kiezen voor een vloer die vloeistofdicht is en bestand tegen chemicaliën? Door te kiezen voor een troffelvloer voldoet u aan al deze regels. Ook wanneer uw bedrijfsvloer bestand moet zijn tegen chemische belasting, zware transportmiddelen, zware stellingen en honderden mensen die de vloer gebruiken, is een troffelvloer de geschikte vloer voor uw bedrijf. Hiervoor kunt u bij Smit Bedrijfsvloeren terecht.

Ook geschikt voor natte ruimtes

We benoemden al even het feit dat een troffelvloer naadloos is. Hierdoor is deze vloer erg geschikt om te plaatsen in natte ruimtes. Ook de aansluiting met de plinten is naadloos, waardoor er een ronde hoek ontstaat die ervoor zorgt dat het oppervlak zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Verder is de vloer slijtvast en door de aangebrachte seallaag ook waterdicht. De matte beschermlaag geeft de troffelvloer een natuurlijke uitstraling.

Troffelvloer bestellen bij Smit Bedrijfsvloeren?

Wilt u graag een troffelvloer laten plaatsen in uw pand? Smit Bedrijfsvloeren heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van troffelvloeren in allerlei verschillende ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier hier op de site. Wij helpen u graag met uw nieuwe troffelvloer!

Gietvloer Iselinge Hogeschool

De veelzijdige toepassingen van een ESD gietvloer

Redenen om te kiezen voor een ESD gietvloer

Wist u dat elektrische spanningsopbouw en ongecontroleerde elektrostatische ontlading flinke schade kunnen aanrichten aan allerlei componenten binnen uw bedrijfspand? Daarom is het voor een heleboel bedrijven belangrijk om te kiezen voor een ESD gietvloer, oftewel een vloer met ‘electric static discharge’. Wat is dat precies? En waarom zou u ervoor moeten kiezen voor uw bedrijfspand? Smit Bedrijfsvloeren vertelt u er graag meer over in dit blog.

Wat is een ESD gietvloer?

Een ESD gietvloer is een vloer die wordt gegoten over een ondervloer. Deze vloer heeft een dikte van minimaal twee millimeter en voorkomt dat er door elektrostatische ontlading schade ontstaat aan uw apparatuur. Zelfs elektrostatische ontlading die zo gering is dat hij voor de mens niet eens waarneembaar is, kan al flinke schade veroorzaken. De vonk die ontstaat door de ESD is zowel schadelijk voor mensen als voor machinerie. Een ESD gietvloer werkt als een geleider, waardoor deze ontlading dus niet wordt overgebracht op mensen of apparatuur. Het elektrisch potentiaalverschil wordt dus direct via de aarde afgevoerd.

Betrouwbare en veilige bedrijfsvloer

Naast de antistatische eigenschappen, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een gietvloer van Smit Bedrijfsvloeren. Deze vloeren zijn namelijk zeer stevig en gemakkelijk schoon te houden omdat ze geen voegen hebben. Daarnaast zijn ze krasvast en eenvoudig te repareren. Ook het slijtvaste en vloeistofdichte karakter maakt een ESD gietvloer zeer geschikt als bedrijfsvloer. Wilt u graag uw ESD gietvloer door Smit Bedrijfsvloeren laten verzorgen? Neem dan snel contact met ons op!

Waarvoor wordt een ESD gietvloer gebruikt?

ESD gietvloeren worden vooral toegepast in ruimtes waar sprake is van elektrische ontlading, maar waarbij het zeer belangrijk is dat deze niet wordt overgebracht op mensen of apparatuur. Hierbij kunt u denken aan:

 • Operatiekamers
 • Productiehallen
 • Computerruimtes
 • Laboratoria
 • Telefooncentrales
 • Accuruimtes
 • Opslagruimtes

Een ESD gietvloer bestellen bij Smit Bedrijfsvloeren?

Wilt u graag meer informatie over de ESD gietvloeren van Smit Vloeren, wilt u een vrijblijvende offerte opvragen, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op door ons een bericht te sturen via het formulier hier op de site. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie. U kunt ook bellen naar 0314-345627 of een mail sturen naar info@smitvloeren.nl. Voorkom schade aan mens en apparatuur door te kiezen voor een ESD gietvloer van Smit Bedrijfsvloeren!

bakkerijvloer haarlem

Een geschikte vloer voor uw bakkerij

Welke vloer is het meest geschikt voor de bakkerij?

De inrichting van een bakkerij moet aan een heleboel eisen voldoen. Het meubilair, de inrichting en de vloeren moeten allemaal kloppen. Natuurlijk moet de bakkerij praktisch ingericht worden. Er moet immers brood gebakken en verkocht kunnen worden. Dat betekent ook dat er eisen worden gesteld aan de hygiëne. Om de broden op een aantrekkelijke manier te presenteren moet ook de inrichting van de bakkerij er goed uitzien. De keuze voor de juiste vloer speelt hierin een belangrijke rol. Een goede vloer is in feite de basis voor iedere bakkerij. Welke mogelijkheden zijn er op dit gebied, en welke eisen worden er aan de vloer gesteld? Dat leest u hier.

De mogelijkheden voor de vloer in een bakkerij

Vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. In een bakkerij ligt het voor de hand om een stevige en slijtvaste vloer te kiezen. Ook is het belangrijk dat de bakkerijvloer hygiënisch is en makkelijk schoon te maken valt. Smit Bedrijfsvloeren zet graag een paar geschikte opties voor u op een rij:

 • Een betonvloer
  De betonvloer is een optie omdat beton zeer stevig en slijtvast is. Een betonvloer is daarentegen niet gemakkelijk schoon te maken, wat kan zorgen voor een onhygiënische ruimte die niet voldoet aan alle HACCP eisen.
 • Troffelvloer
  Een zogeheten ‘troffelvloer’ is een industriële vloer die bestaat uit grind dat wordt vermengd met kunsthars (epoxy). Het resultaat is een vloer op maat die erg praktisch is en extreem zwaar belast kan worden. De vloer is twee keer zo sterk als beton. De troffelvloer is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken en voldoet aan de eisen die van belang zijn in een bakkerij.
 • Gietvloer
  Een gietvloer bestaat uit harde kunststof die ter plekke gegoten wordt. Deze vloer is slijtvast en, afhankelijk van het gebruikte materiaal, zeer geschikt voor ruimtes waarin zware machines draaien.
 • Aan welke eisen moet een bakkerijvloer voldoen

  Een bakkerijvloer wordt niet alleen gekozen op basis van de praktische aspecten. Hij moet namelijk ook voldoen aan allerlei wettelijke eisen rondom hygiëne en de Arbowet. Gaat u een bakkerijvloer uitkiezen? Let dan op deze punten:

  • HACCP-eisen
   De overheid heeft een hygiënecode opgesteld voor de brood- en banketbakkerij. Die zijn namelijk onderdeel van de HACCP. In deze hygiënecode staan allerlei eisen waar de bakkerijvloer aan moet voldoen. Zo worden microbiologische, chemische en fysische gevaren tot een minimum beperkt.
  • Een bakkerij dient geen slipgevaar te veroorzaken
  • Kies een bakkerijvloer die gemakkelijk schoon te maken is
  • Is de vloer duurzaam en hittebestendig?

  Een vloer in een bakkerij wordt flink belast. Vooral grote machines kunnen zorgen voor veel slijtage en ook het constant verhitten van ovens kan uiteindelijk voor schade zorgen. Het is dan ook belangrijk om een vloer uit te zoeken die bestand is tegen zwaar gebruik – dag in, dag uit.

  Een troffelvloer voor in uw bakkerij

  De meest gekozen bakkerijvloer is de troffelvloer. Deze vloer is binnen 1 dag te leggen in iedere bakkerij, uiterst hygiënisch in gebruik en vrijwel onverwoestbaar dankzij de samenstelling van materialen. Een troffelvloer bestaat namelijk uit meerdere lagen. De basis van de vloer is grind dat wordt verhard met een stevige kunsthars. Hierdoor ontstaat een dikke vloer die niet alleen onverwoestbaar is, maar ook vloeistofdicht. Dat maakt het een praktische en hygiënische keuze voor bedrijven – en ook voor bakkerijen erg geschikt.

  Het MesaCon 6000-systeem

  Bij Smit Bedrijfsvloeren werken we met het MesaCon 6000-systeem. Hiermee kan er binnen één dag een nieuwe troffelvloer in een bedrijfsruimte geplaatst worden. Temperatuur speelt daarbij geen rol, zodat de vloer altijd en overal gelegd kan worden. Wilt u graag dat Smit Bedrijfsvloeren bij u een bakkerijvloer komt plaatsen? Of wilt u graag meer informatie over troffelvloeren? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site!

vloer winkelcentrum

Redenen om te kiezen voor vloercoating

Veilige bedrijfsvloer met Smit Vloeren

Bent u op zoek naar een stevige, veilige bedrijfsvloer, maar heeft u geen groot budget? Dan is
vloercoating misschien wel geschikt voor uw pand! In dit blog vertelt Smit Vloeren u over de verschillende redenen om te kiezen voor vloercoating.

Wat is vloercoating?

Vloercoating is een afwerklaag die u over verschillende vloermaterialen kunt laat aanbrengen. Hiermee kunt u een vloer bijvoorbeeld van een antisliplaag voorzien. De coating is gemaakt van polyurethaan, epoxy, of acrylaat. Het is een soort dunne laag gietvloer. Voordat de coating aangebracht kan worden, dient de ondervloer eerst mechanisch voorbewerkt te worden om deze goed vlak te krijgen. Hoe vlakker de ondergrond, hoe mooier uw vloer er uit zal zien. Smit Vloeren voorziet u graag van passend advies over de voorbewerking van uw vloercoating. De coating is waterbestendig en kan daardoor ook in natte ruimtes gelegd worden, zoals een galerij of een garage.

Redenen om te kiezen voor vloercoating

Er zitten vele voordelen verbonden aan het kiezen voor vloercoating. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

 • Van Smit Vloeren is zeer scherp geprijsd
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, er past er altijd een bij de uitstraling van uw pand!
 • Het is goed bestand tegen water en chemicaliën
 • U hoeft niet veel aandacht te besteden aan het onderhoud van de vloercoating
 • U krijgt een veilige bedrijfsvloer vanwege de antisliplaag
 • Eenvoudig te reinigen
 • Indien gewenst kunt u de coating zelf plaatsen, u kunt hem dan bestellen in onze webshop

Contact met Smit Vloeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord. Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever bellen? Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0314-345627. U kunt ook een mail sturen naar info@smitvloeren.nl. Met vloercoating van Smit Vloeren weet u zeker dat u bent voorzien van een veilige bedrijfsvloer!

De voordelen van een epoxy coating vloer

De epoxy coating vloer is een type vloer die veel wordt toegepast in magazijnen en bedrijfshallen. Hij is namelijk zeer gemakkelijk in onderhoud en biedt daarnaast nog veel andere voordelen. Wilt u graag een epoxy coatingvloer laten realiseren? En heeft u behoefte aan meer informatie over dit type vloer? Lees dan verder in onze blog. Wij vertellen u alles over een epoxy coatingvloer!

Hoge mechanische belastbaarheid

De epoxy coating vloer is één van de meest gebruikte industrievloeren. U kunt hier namelijk mee vertrouwen op een hoge mechanische belastbaarheid! En wist u dat de vloercoating zowel mechanische als chemische belastbaarheid biedt? Ook indien u met chemische vloeistoffen werkt, is dat geen probleem.  Zelfs als u al een vloer heeft liggen in uw pand, kan Smit Vloeren een epoxy vloercoating aanbrengen.

Naadloos en vloeistofdicht

Wilt u voldoen aan de HACCP-richtlijnen of gelden er andere belangrijke normen in uw branche? Wij garanderen een 100% vloeistofdichte coating. Het is de beste bescherming van de bodem, waarmee u voorkomt dat er vocht in kan trekken. Bijkomend voordeel is dat de vloer eenvoudig te reinigen is. Het gaat namelijk om een volledig naadloze vloercoating. Dat voorkomt dat er vuil in naden kan kruipen, waar u niet makkelijk bij komt. In plaats daarvan laat de coating zich makkelijk schoonmaken, voor een zowel vloeistofdicht als 100% hygiënische situatie.

Snel gelegd

Een groot voordeel van de epoxy coating vloer is dat de vloer na het leggen snel weer te gebruiken is. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw werkruimte en dat is fijn! We kunnen de epoxy coating vloer meestal al binnen één dag leggen. 

Antislip mogelijk

Wilt u de veiligheid vergroten? Kies dan voor de mogelijkheid van een anti slip vloer. Een gladde afwerking van de vloer kan leiden tot gevaarlijke situaties. Die gladheid is gelukkig eenvoudig te voorkomen, dankzij de speciale afwerking met een antislip-behandeling.  Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de vloer volledig veilig is. Uw pand heeft dan een ruwe vloer, waarop uitglijden geen probleem meer vormt.

Laat uw Epoxy coating vloer leggen door Smit Vloeren

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen en een epoxy coating vloer door Smit Vloeren laten leggen? Of wilt u toch liever eerst wat informatie ontvangen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Dat kunt u doen u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Onze ervaren medewerkers vertellen u alles over de unieke, topkwaliteit van onze epoxy coating vloeren!

Kenmerken waar showroomvloeren aan moeten voldoen

Topkwaliteit showroomvloeren

Bent u de eigenaar van een mooie showroom? Dan wilt u natuurlijk dat deze er op en top uitziet! Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de vloeren. Het liefst voldoen de showroomvloeren aan een aantal specifieke kenmerken. De specialisten van Smit Vloeren hebben deze kenmerken voor u op een rij gezet.

Een representatieve uitstraling

De plek waar uw klanten uw merk echt te zien krijgen, is natuurlijk de showroom. Daarom moet de vloer ten eerste een representatieve uitstraling hebben. De vloer moet de identiteit van uw showroom, winkel en merk in zijn geheel uitstralen. Dat betekent niet alleen dat hij er mooi schoon bij moet liggen. U kunt namelijk ook kiezen voor een showroomvloer in een unieke kleur, bijvoorbeeld de bedrijfskleuren.

Hoge belastbaarheid

In uw showroom worden ongetwijfeld vaak producten heen en weer verplaatst. En er zullen vast en zeker ook geregeld zware producten neergezet en verplaatst worden. Daarom is het belangrijk dat de showroomvloer een hoge belastbaarheid heeft. Dit is overigens ook een belangrijk aandachtspunt omdat uw klanten en medewerkers de hele dag over de vloer lopen. Dar heeft een behoorlijke impact op het materiaal. Een vloer met hoge belastbaarheid zal hier geen negatieve effecten door ervaren.

Lange levensduur

Het plaatsen van een nieuwe showroomvloer is een flinke investering voor uw bedrijfspand. Kies daarom meteen voor een goede, kwalitatief hoogstaande vloer met een lange levensduur. In dat geval gaat het om een eenmalige investering waar u heel erg lang plezier van zult hebben. Vooral wanneer u ook goed voor het onderhoud van de vloer zorgt. Over onderhoud gesproken…

Makkelijk onderhoud

Klanten die met vieze schoenen over de vloer lopen, ongelukken die zorgen voor vlekken; wanneer u dagelijks veel mensen in uw showroom heeft, zijn er veel momenten waarop de vloer vies kan worden. Dan is het fijn wanneer het onderhoud van de vloer lekker makkelijk is. Een van de kenmerken van een showroomvloer is dan ook dat het onderhoud zeer eenvoudig is. Met een bezem, stofzuiger en/of dweil ziet de vloer er in een mum van tijd weer als nieuw uit!

De showroomvloeren van Smit Vloeren

Bij Smit Vloeren vindt u prachtige showroomvloeren die aan al deze kenmerken voldoen! Twijfel dus niet, maar neem contact met ons op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte showroomvloer.