melkstalvloer

Melkstalvloer – Wij bieden vloersystemen die zeer geschikt zijn als oplossing in de melkstal of robotruimte. Onze vloeren kunnen in één dag worden gelegd en zijn hoog belastbaar. Daarnaast zijn onze melkstal vloeren gemakkelijk schoon te houden zonder langdurige onderhoudsprogramma’s. Gemakkelijk te reinigen en hoge belastbaarheid mma coatings op basis van reactiehars vormen de duurzame, betrouwbare basis voor gebruik in melkstallen. Onze melkstalvloeren zijn bestendig tegen melkzuren, vocht en urine.

Algemene informatie

Wanneer een melkstalvloer wordt geplaatst, is deze binnen 1 uur volledig uitgehard en direct klaar voor gebruik. Zodoende kunt u uw stal weer binnen één dagdeel gebruiken en zit u niet dagen lang zonder melkstal. Dit is zeer uniek en effectief om productie of stilstand van uw bedrijf te minimaliseren. Het plaatsen van een nieuwe vloer kan dus tussen de melkbeurten door. Diverse configuraties van de vloer zijn mogelijk, zodat deze precies aansluit op uw wensen.

melkstalvloeren

Eigenschappen Melkstalvloer

De melkstal vloeren die wij leggen zijn: slijtvast, slagvast, stootvast, antislip naar wens; licht, middel of grof. Bestand tegen chemische invloeden, melkzuren en vocht en urine. Onze vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

vloeren melkstal

vloer melkstal

vloer koeien

melkstalvloer antislip

Referenties melkstalvloer

Bettink Bouw, Van Schriek