melkstalvloer

Melkstalvloer – Wij bieden vloersystemen die zeer geschikt zijn als oplossing in de melkstal of robotruimte. Onze vloeren kunnen in één dag worden gelegd en zijn hoog belastbaar. Daarnaast zijn onze melkstal vloeren gemakkelijk schoon te houden zonder langdurige onderhoudsprogramma’s. Gemakkelijk te reinigen en hoge belastbaarheid mma coatings op basis van reactiehars vormen de duurzame, betrouwbare basis voor gebruik in melkstallen. Onze melkstalvloeren zijn bestendig tegen melkzuren, vocht en urine.

Algemene informatie

Wanneer een melkstalvloer wordt geplaatst, is deze binnen 1 uur volledig uitgehard en direct klaar voor gebruik. Zodoende kunt u uw stal weer binnen één dagdeel gebruiken en zit u niet dagen lang zonder melkstal. Dit is zeer uniek en effectief om productie of stilstand van uw bedrijf te minimaliseren. Het plaatsen van een nieuwe vloer kan dus tussen de melkbeurten door. Diverse configuraties van de vloer zijn mogelijk, zodat deze precies aansluit op uw wensen.

melkstalvloeren

Eigenschappen Melkstalvloer

De melkstal vloeren die wij leggen zijn: slijtvast, slagvast, stootvast, antislip naar wens; licht, middel of grof. Bestand tegen chemische invloeden, melkzuren en vocht en urine. Onze vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

[WPSM_FAQ id=3959]

vloeren melkstal

vloer melkstal

vloer koeien

melkstalvloer antislip

Referenties melkstalvloer

Bettink Bouw, Van Schriek