Bakkerijvloer Amsterdam – Op zoek naar een bakkerijvloer in of rondom Amsterdam? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Bakkerijvloer Amsterdam

Bakkerijvloer Amsterdam – Bakker Dekker

Voor Bakker Dekker aan de Postjesweg in Amsterdam hebben wij een bakkerijvloer gemaakt.

Voor bakkerijvloeren gelden bepaalde eisen. Er moet hygiënisch en volgens de richtlijnen zoals HACCP gewerkt worden. Ook moet de vloer ook veilig zijn en bestand zijn tegen dagelijks professioneel gebruik.

Onze DuraQuartz bakkerijvloeren voldoen aan deze eisen. Ze zijn HACCP gecertificeerd en doordat ze waterdicht en naadloos zijn is het zeer gemakkelijk om de vloer hygiënisch schoon te houden.

Om uitglijden te voorkomen brengen wij een antisliplaag aan in de sterkte die nodig is voor de specifieke situatie. Verder wordt er vaak gekozen voor een holle plint waardoor de vloer zonder een scherpe hoek iets omhoog loopt bij de muren. Dit zorgt voor extra hygiëne.

Uiteraard is de vloer ook zeer slijtvast en zwaar belastbaar, meteen nadat de vloer is gemaakt (dit doen wij in één dag!).

Als u voor uw bakkerij ook een vloer nodig heeft kunt u contact met ons opnemen of meer lezen over onze vloersystemen.

hittebestendige bakkerijvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bakkerijvloer Amsterdam

Het mooie aan onze bakkerijvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bakkerijvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Bakker Dekker in Amsterdam ook interesse in een professionele bakkerijvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.