Bakkerijvloer Arnhem – Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres voor een mooie en functionele bakkerijvloer!

Bakkerijvloer Arnhem

Bakkerijvloer Arnhem – Op zoek naar een nieuwe vloer?

Smit vloeren heeft een mooie bakkerijvloer mogen maken bij Bakkerij Tom van Otterloo in Arnhem. Al van jongs af aan wilde Tom bakker worden. Hij is opgegroeid in Limburg en hielp als kind in de schoolvakanties bij zijn oom die een bakkerij had. Het maken van broden en het plezier in het werk waren voor Tom de doorslag om zijn droom waar te maken: een eigenbakkerij. In Arnhem vindt u Bakkerij Tom van Otterloo, een bakkerij met heerlijke broden, gemaakt van pure ingrediënten.

Het is hard werken in een bakkerijvloer, er wordt veel gesleept met ingrediënten en er moet hygiënisch worden gewerkt. Ons bakkerij vloersysteem is HACCP goedgekeurd en sluit goed aan op de activiteiten die plaatsvinden in de bakkerij. Rollen met karren, schuiven met kratten of wat knoeien met deeg is geen probleem. De bakkerijvloeren van Smit vloeren zijn krasvast en goed schoon te houden. Zelfs het morsen van vloeistoffen is geen probleem, het gaat gemakkelijk van de vloer af, door een strak naadloos en waterdicht ontwerp.

Bakkerijvloer Arnhem

Bakkerijvloer Arnhem

Het mooie aan ons bakkerij vloersysteem is dat deze in één dag kan worden gelegd. De vloer is na twee uur al weer volledig belastbaar, zodat het productieproces van de broden niet gestopt hoeft te worden. De bakkerijvloeren van Smit vloeren zijn oersterk en voldoen aan alle voedselveiligheidseisen. Onze bakkerijvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden voorzien van veel of weinig antislip. Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of deeg op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Heeft u ook interesse in een professionele bakkerijvloer voor uw bakkerij in Arnhem en omgeving?  Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij geven u graag een goed advies, zodat uw bakkerij de vloer krijgt die het verdient.