Bakkerijvloer Groningen – Op zoek naar een bakkerijvloer in of rondom Groningen? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Bakkerijvloer Groningen

Bakkerijvloer Groningen – Broodje van eigen deeg

Broodje van eigen deeg is een bakkerij in Groningen waar de hele dag ambachtelijk brood wordt gebakken van natuurlijke ingrediënten.

Voor deze bakkerij hebben wij een mooie bakkersvloer mogen maken. Om goed te kunnen werken in een bakkerij is het belangrijk om een vloer te hebben die niet glad is en die hygiënisch is. Er wordt immers met voedsel gewerkt. Daarom is onze vloer waterdicht en naadloos, waardoor schoonmaken zeer gemakkelijk is. Uiteraard is de vloer ook HACCP-gecertificeerd. Voor de veiligheid is er een antislipcoating naar wens van de opdrachtgever aangebracht.

Onze Duraquartz bakkerijvloer is bovendien zeer slijtvast en binnen één dag gemaakt. De vloer is direct zwaar belastbaar. Er is dus bijna geen tijdverlies voor uw onderneming. Neem gerust contact op als u interesse heeft in een bakkerijvloer.

Vloer bakkerij Groningen

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bakkerijvloer Groningen

Het mooie aan onze bakkerijvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bakkerijvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne. Heeft u net als Broodje van eigen deeg in Groningen ook interesse in een professionele bakkerijvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.