Bakkerijvloer Rotterdam – Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres voor een nieuwe bakkerijvloer in Rotterdam

Bakkerijvloer Rotterdam

Bakkerijvloer Rotterdam – Casteleijn Bakker

 

Bakkerij Casteleijn in Rotterdam heeft ons gevraagd om een mooie bakkerijvloer te leggen. Bakkerij Casteleijn is al 125 jaar een familiebedrijf, waar de passie voor brood bakken goed is te zien. Inmiddels hebben zij een aantal vestigingen, met ieder een eigen specialiteit op het gebied van lekkere, pure en gezonde producten.

Zes dagen per week is de bakkerij actief en wordt er hard gewerkt om de mooiste producten te kunnen maken. Er rollen constant karren met brood rond de ovens en er worden veel kratten over de vloer geschoven. Om deze reden heeft bakkerij Casteleijn gekozen voor ons krasbestendigde vloersysteem. Onze bakkerijvloeren zijn naadloos, waardoor rollen en schuiven zonder problemen gaat. Wij hebben de vloer wel voorzien van een antisliplaag, zodat uitglijden niet mogelijk is. Daarnaast is dit vloersysteem HACCP goedgekeurd, vloeistofdicht en krijgt vuil geen kans om zich aan de vloer te hechten. Geen lastige onderhoudsadviezen werkt wel zo prettig. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bakkerij? Bekijk hier meer informatie over onze bakkerijvloeren.

Gemaakte vloeren in Nederland en België

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bakkerijvloer Rotterdam

Smit vloeren maakt mooie bakkerijvloeren in Rotterdam. Ook zijn wij te vinden in andere grote plaatsen in Nederland en België. Onhygiënische tegelvloeren zijn verleden tijd met het bakkerij-vloersysteem van Smit vloeren. Wij plaatsen onze vloeren aan één stuk, waardoor vuil en vloeistoffen gemakkelijk te verwijderen zijn. De bakkerijvloeren van Smit vloeren voldoen aan hygiëne- en veiligheidseisen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met veel of weinig antislip.