Bedrijfsvloer Den Haag – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een goede bedrijfsvloer in en rond Den Haag

Bedrijfsvloer Den Haag

Bedrijfsvloer Den Haag – Fabs4u

Fabs4u is opgericht in 2006 en repareert fietsen en verkoopt ook tweedehands fietsen. Voor deze fietsenwinkel hebben wij een mooie bedrijfsvloer gemaakt.

Voor een bedrijf dat fietsen repareert is het belangrijk dat de vloer niet glad is en dat deze makkelijk schoon te maken is en vloeistofdicht is. Ook moet de vloer lang meegaan.

Onze Duraquartz bedrijfsvloer voldoet aan al deze eisen (en meer). De vloer is te leveren in verschillende niveaus van antislip, van glad tot zeer ruw. Ook is de vloer omdat deze naadloos is goed schoon te houden zonder dat er vuil zich ergens kan ophopen. Uiteraard is de vloer vloeistofdicht en bestand tegen  veel chemicaliën. Ook is de vloer zeer sterk en slijtvast, waardoor de vloer jarenlang meegaat.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Den Haag

Het mooie aan ons bedrijfsvloersysteem is dat dit in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd) en kan ook een PBV verklaring krijgen. Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.