Bedrijfsvloer Eindhoven – Op zoek naar een bedrijfsvloer in of rondom Eindhoven? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Bedrijfsvloer Eindhoven

Bedrijfsvloer Eindhoven – GL Plastics

GL Plastics is gespecialiseerd in het maken van plastic onderdelen met spuitgietmachines. Voor dit bedrijf in Eindhoven hebben wij een mooie bedrijfsvloer kunnen maken.

Voor een bedrijf waar met machines en materialen wordt gewerkt is het belangrijk dat de vloer sterk is, maar ook schoon  en veilig. Ons bedrijfsvloersystemen zijn gelukkig zeer geschikt om aan alle eisen van dit bedrijf te voldoen en meer. Een Duraquartz bedrijfsvloer is zwaar belastbaar en zeer slijtvast. Werken met zware spullen is geen probleem. Ook wordt de vloer naar wens geleverd met een antisliplaag. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. Ook voor u kunnen wij een mooie bedrijfsvloer maken, al binnen één dag!

Bedrijfsvloer Arnhem

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Eindhoven

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als GL Plastics in Eindhoven ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.