Bedrijfsvloer Nijmegen – Op zoek naar een bedrijfsvloer in of rondom Nijmegen? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

bedrijfsvloer nijmegen

Bedrijfsvloer Nijmegen

Smit bedrijfsvloeren maakt al jaren bedrijfsvloeren voor verschillende sectoren, waaronder de horeca, (voedsel-)industrie en garagebedrijven.

Een bedrijfsvloer is een breed begrip, maar één van de vloersystemen die wij voor verschillende toepassingen vaak leggen is DuraQuartz. Deze vloeren op acrylaatbasis zijn zeer duurzaam en kunnen bovendien in één dag gemaakt worden, waardoor uw bedrijf zo weinig mogelijk hinder ondervindt van het werk.

Ons Duraquartz vloersysteem is HACCP gecertificeerd en is zeer hygiënisch. Doordat onze vloeren naadloos zijn en waterdicht is schoonmaken zeer gemakkelijk. Vuil kan nergens blijven zitten, zeker in combinatie met holle plinten waardoor de vloer bij de muren iets omhoog loopt zonder een scherpe hoek die lastig schoon te houden is.

Ook zware belasting door karren en palletwagens in een magazijn zijn geen probleem voor een Duraquartz vloer.

horecavloer lelystad

Onze bedrijfsvloeren zijn ook veilig door de antisliplaag die wij naar wens van de opdrachtgever aanbrengen. Ook als de vloer nat is. Hierdoor loopt personeel geen risico om uit te glijden.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Nijmegen

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze vaak in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip.

Onze bedrijfsvloeren zijn voor vele toepassingen geschikt, niet alleen voor magazijnen en werkplaatsen, maar ook voor kantoren en showrooms. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Heeft u net als velen voor u ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.