Bedrijfsvloer Tilburg – Op zoek naar een functionele bedrijfsvloer in of rondom Tilburg? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Bedrijfsvloer Tilburg

Bedrijfsvloer Tilburg – Chocolaterie Huize Geers

Chocolaterie Huize Geers is gevestigd in Tilburg. Voor dit mooie bedrijf hebben wij een functionele bedrijfsvloer mogen maken. De chocolaterie maakt diverse producten van chocolade. Daarnaast is er in de zomermaanden ook ijs verkrijgbaar.

Voor een bedrijf waar met voeding wordt gewerkt is het vooral belangrijk dat de vloer goed schoon te houden is, maar natuurlijk zijn veiligheid en slijtvastheid ook belangrijk. Ons bedrijfsvloersystemen zijn gelukkig zeer geschikt om aan alle eisen van dit bedrijf te voldoen en meer.

Een Duraquartz bedrijfsvloer is zwaar belastbaar en zeer slijtvast. Werken met zware spullen is geen probleem. Ook wordt de vloer naar wens geleverd met een antisliplaag. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. Ook voor u kunnen wij een mooie bedrijfsvloer maken, al binnen één dag!

Onze bedrijfsvloeren zijn veilig door de antisliplaag die wij naar wens van de opdrachtgever aanbrengen. Ook als de vloer nat is. Hierdoor loopt personeel geen risico om uit te glijden. Uiteraard zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. En dat geldt meteen als de vloer gelegd is. Wij kunnen binnen één dag een nieuwe vloer maken waarop u direct weer aan de slag kan!

bedrijfsvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Tilburg

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ’s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Chocolaterie Huize Geerts ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.