Bedrijfsvloer Utrecht – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een mooie bedrijfsvloer in en rond Utrecht

Bedrijfsvloer Utrecht

Bedrijfsvloer Utrecht – Boll Citroën

Voor Boll Citroën hebben wij een mooie bedrijfsvloer gemaakt voor hun werkplaats.

Voor een werkplaats is het belangrijk dat de vloer niet te glad is. Ook moet de vloer tegen auto’s en andere zware spullen kunnen en moet de vloer vloeistofdicht zijn en tegen chemicaliën kunnen.

Onze Duraquartz bedrijfsvloeren voldoen aan al deze eisen. Ze  zijn oersterk, meteen nadat ze gelegd zijn zijn ze al volledig belastbaar. De vloer is in verschillende antislipniveaus verkrijgbaar, afhankelijk van de eisen van het bedrijf waar de vloer wordt gelegd. De vloer is vloeistofdicht en is ook bestendig tegen veel chemicaliën. Verder is de vloer uiteraard naadloos waardoor deze goed schoon te houden is zonder dat er vuil in vast blijft zitten.

garagevloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Utrecht

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kan worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Boll Citroën ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.