Bedrijfsvloer Zoetermeer – Op zoek naar een hoogwaardige HACCP gecertificeerde bedrijfsvloer in Zoetermeer? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

hooymans zoetermeer

Bedrijfsvloer Zoetermeer – Hooymans Vleeswaren

Hooymans Vleeswaren BV maakt als onderdeel van de Zwanenberg Food Group vleeswaren van hoge kwaliteit. Dit gebeurt uiteraard op een hygiënische manier en voldoet aan alle eisen. Daarom is er gekozen voor een nieuwe bedrijfsvloer van Smit Vloersystemen.

Wij hebben veel ervaring met het maken van vloeren voor de voedingsindustrie. Voor dit soort toepassingen gebruiken wij vaak het DuraQuartz systeem, vanwege de goede eigenschappen zoals antislip, vloeistofdichtheid en duurzaamheid. Bovendien kost het leggen van een vloer maar één dag, waardoor u dus snel weer verder kunt werken.

Ons Duraquartz vloersysteem is HACCP gecertificeerd en is zeer hygiënisch. Doordat onze vloeren naadloos zijn en waterdicht is schoonmaken zeer gemakkelijk. Vuil kan nergens blijven zitten, zeker in combinatie met holle plinten waardoor de vloer bij de muren iets omhoog loopt zonder een scherpe hoek die lastig schoon te houden is.

bedrijfsvloer zoetermeer

Onze vloeren zijn ook veilig door de antisliplaag die wij naar wens van de opdrachtgever aanbrengen. Ook als de vloer nat is. Hierdoor loopt personeel geen risico om uit te glijden. Uiteraard zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. En dat geldt meteen als de vloer gelegd is. Wij kunnen binnen één dag een nieuwe vloer maken waarop u direct weer aan de slag kan!

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Zoetermeer

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Hooymans Vleeswaren BV ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.