Bedrijfsvloer Zwolle – Op zoek naar een bedrijfsvloer in of rondom Zwolle? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Bedrijfsvloer Zwolle

Bedrijfsvloer Zwolle – Zalsman

Zalsman in Zwolle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in o.a. drukken en printen voor zakelijke doeleinden. Wij hebben hier een mooie bedrijfsvloer voor mogen maken.

Voor een bedrijf waar wordt gedrukt en geprint is het vooral belangrijk dat de vloer goed schoon te houden is, maar natuurlijk zijn veiligheid en slijtvastheid ook belangrijk. Ons bedrijfsvloersystemen zijn gelukkig zeer geschikt om aan alle eisen van dit bedrijf te voldoen en meer. Een Duraquartz bedrijfsvloer is zwaar belastbaar en zeer slijtvast. Werken met zware spullen is geen probleem. Ook wordt de vloer naar wens geleverd met een antisliplaag. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. Ook voor u kunnen wij een mooie bedrijfsvloer maken, al binnen één dag!

Bedrijfsvloer Arnhem

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Bedrijfsvloer Zwolle

Het mooie aan onze bedrijfsvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een bedrijfsvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u net als Zalsman ook interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.