Het toepassen van een coatingvloer in Alkmaar

Coatingvloer in Alkmaar laten leggen door een vakbedrijf? Maak kennis met Smit Vloersystemen, de specialist op het gebied van coatingvloeren en gietvloeren. Wij realiseren graag een op maat gemaakte coatingvloer in uw bedrijfspand in Alkmaar. Coatingvloeren worden veel gebruikt door bedrijven die de vloer in hun pand intensief gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven in de industriële sector, de voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg en horeca. De vloer is niet alleen sterk, maar is ook nog eens slijtvast en onderhoudsvrij. Wilt u ook een vloercoating laten aanbrengen in Alkmaar? Of heeft u behoefte aan meer informatie over dit type vloer? Neem dan contact met ons op.

Wat is een coatingvloer?

De coatingvloer is kwalitatieve vloerafwerking die veel wordt toegepast bij bedrijven, winkels en kantoren. De vloer lijkt veel op een kunststof gietvloer, maar heeft een veel dunnere laagdikte. Hoewel de vloer een dunnere laagdikte heeft, is deze toch heel sterk en daarom ideaal voor intensief gebruik. Een vloercoating is daarnaast slijtvast en vrijwel onderhoudsvrij. De vloercoating is opgebouwd uit verschillende lagen. Eerst wordt er door onze vakmensen een primerlaag en afwerklaag aangebracht. Vervolgens wordt de vloer afgeseald met een toplaag. Deze toplaag zorgt ervoor dat de vloer sterk en vrijwel ondoordringbaar is. Wilt u extra grip op uw vloer in Alkmaar? Dan kunt u ook kiezen voor een anti-slipafwerking. Ook de kleur van de vloer kunt u zelf bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie over kleur- en afwerkmogelijkheden.

Het toepassen van de coatingvloer in Alkmaar

Een coatingvloer heeft unieke eigenschappen die hem ideaal maakt voor de industriële sector, voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg en de horeca. Maar ook onder particulieren wordt deze vloer steeds populairder. Vloercoating is namelijk sterk en zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kenmerkt de vloer zich door een strak en modern uiterlijk. Dit sluit heel goed aan bij een industrieel of scandinavisch interieur. U kunt de kleur en afwerking van de vloer ook helemaal aanpassen op uw smaak en interieur. Neem contact met ons op vanuit Alkmaar en laat ons weten wat uw wensen zijn.

De prijzen van de coatingvloer

Heeft u in Alkmaar interesse in een coatingvloer? Dan wilt u uiteraard meer te weten komen over prijs. Een coatingvloer is zeer goed geprijsd. Hij is zelfs goedkoper dan een kunststof gietvloer. Door de dunnere laagdikte is er veel minder materiaal nodig, hierdoor vallen de kosten ook een stuk lager uit. Wilt u weten welke prijs u uiteindelijk betaalt voor uw nieuwe vloer in Alkmaar? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Alkmaar

Heeft u behoefte aan meer informatie over de vloercoating? Wilt u een vrijblijvende aanvragen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken in Alkmaar? Bel ons dan via 0314-34 56 27 of stuur een e-mail naar info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Alkmaar.