Coatingvloer Amsterdam – Bij Smit vloeren kunt u terecht voor een nieuwe coatingvloer in en rond Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam – Kokkies Catering

Voor Kokkies Catering hebben wij in een bedrijfsunit van ruim 200 meter een coatingvloer gelegd. Deze coating maakt de vloer mooier, maar ook vloeistofdicht, waardoor deze makkelijk schoon te houden is. Ook is de coating erg slijtvast en kan er een antisliplaag worden aangebracht.

Coatingvloeren zijn ook chemicaliënbestendig en zwaar te belasten. Dus ook voor een magazijn of een werkplaats is een coatingvloer zeer geschikt. Voor magazijnen en dergelijke kunnen wij ook belijning en andere markeringen aanbrengen.

Een coatingvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Door de gesloten structuur van de gebruikte bindmiddelen neemt een coatingvloer geen vuil en vocht op, zodat dweilen voldoende is om deze vloer te reinigen. Het gebruik van een boenmachine of schrobzuigmachine is op coatingvloeren ook geen enkel probleem.

Coatingvloer Amsterdam

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Coatingvloer Amsterdam

Een coatingvloer is een 1 of 2 componenten vloer bestaand uit polyurethaan, epoxy, of acrylaat. Een coating vloer is te vergelijken met een gietvloer alleen met een veel dunnere laagdikte. De vloercoating wordt met een roller geappliceerd. Over het algemeen zijn coatingvloeren niet dikker dan 1 mm. De coatingvloer is hierdoor prijstechnisch zeer aantrekkelijk daar waar er minder eisen aan de vloer gesteld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om de coating als afwerklaag over diverse vloersystemen te gebruiken. Zo kunnen er bijvoorbeeld antislipvloeren mee afgewerkt worden, welke ideaal zijn voor balkons, galerijen, afritten, etc.

Coatingvloeren zijn geschikt voor de meeste ondervloeren. Wel is het resultaat afhankelijk van de gladheid van de onderliggende vloer en moet de vloer voorbewerkt worden voordat er een coating kan worden aangebracht. Hierover kunnen wij u uiteraard adviseren.

Als u ook interesse heeft in een coatingvloer kunt u meer informatie vinden op onze website of contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen.