Moderne, onderhoudsvriendelijke vloer voor bedrijf

Overweegt u in Apeldoorn een nieuwe vloer te leggen in uw bedrijf, op kantoor of magazijn? Een coatingvloer of een vloer met vloercoating is een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die voor diverse toepassingen geschikt is. De coatingvloer is ideaal voor gebruik in uw kantoor, showroom, winkel of garage in Apeldoorn. U vindt bij Smit Vloersystemen vloercoatings in vrijwel iedere denkbare kleur. U past de coatingvloer eenvoudig aan aan uw stijl en voorkeuren. Met een vloercoating creëert u voor een aantrekkelijke prijs een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer, geheel op maat. U leest hieronder meer over onze praktische en voordelige coatingvloeren. U kunt ook direct contact opnemen met Smit Vloersystemen voor meer informatie en een passende offerte voor u.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer is een zeer sterke en soepele vloerafwerking van zeer hoge kwaliteit. De vloercoating is ondanks de dunne laagdikte zeer sterk. Door deze unieke eigenschappen is de vloer zeer geschikt voor gebruik in de industriële sector. Door zijn fraaie uiterlijk wordt de vloercoating ook veel gebruikt als designvloer in kantoren, winkels of andere zakelijke bedrijfsruimtes. Zoekt u een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand in Apeldoorn? Dan is coatingvloer een stijlvolle oplossing als nieuwe beschermlaag op een bestaande gietvloer. Voor bedrijven adviseren we overigens een andere vloercoating: epoxy of polyurethaan.

Materiaal van de vloercoating

Afhankelijk van het gebruiksdoel van uw vloer Apeldoorn worden coatingvloeren gemaakt van epoxy of polyurethaan. Polyurethaan is het perfecte materiaal om over een bestaande gietvloer in uw bedrijfspand aan te brengen. Maar dit materiaal is minder geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een fabriek of parkeergarage. Daarvoor adviseren wij het gebruik van een epoxy coating. Epoxy coatingvloeren zijn bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. Een epoxy coatingvloer is slijtvast én vloeistofdicht. Epoxy is ook zeer geschikt als bodembeschermer.

Coatingvloer voor bedrijven

Bij gebruik van coatingvloeren voor uw bedrijf in Apeldoorn kunt u de vloer afstemmen op het gebruik. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een antislipvloer of voor een dampopen vloer. Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen is mogelijk. Er is ook een zeer sterke industriële coatingvloer. Voor op kantoor is een esthetische afwerking op hoog niveau mogelijk. U kunt dan kiezen voor een designcoatingvloer in vrijwel elke kleur.

Samenstelling en laagdikte van een coatingvloer

Een coatingvloer in uw bedrijf in Apeldoorn is snel gelegd. Een coatingvloer wordt aangelegd op een vetvrije, schone en droge ondergrond. De ondergrond voorzien we eerst van een primer. Daarna kan de coating worden uitgerold. Een vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit de harde kunststof epoxy en heeft een dikte van 0,2 tot 0,5 mm; veel minder dik dus dan een gietvloer. De toplaag is perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement, maar kan ook over een bestaande (kunststof)vloer worden gelegd.

coatingvloer zoetermeer

Contact opnemen met Smit Vloersystemen

Een coatingvloer is een zeer sterke en soepele vloerafwerking van hoge kwaliteit voor zowel bedrijven en particulieren. Neem voor vragen over coatingvloeren in Apeldoorn gerust contact op met Smit Vloersystemen. Dat kan via 0314-34 56 27 of stuur een mailtje naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook het antwoordformulier op onze website invullen, of gebruikmaken van de chatfunctie. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Apeldoorn gaat u naar Smit Vloersystemen.