Coatingvloer voor  bedrijven

Bent u in Arnhem op zoek naar een nieuwe coatingvloer voor uw bedrijf? Bekijk dan ook de mogelijkheden die u heeft met een coatingvloer. Een coatingvloer of een vloer met vloercoating is een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die voor diverse toepassingen geschikt is. U vindt bij Smit Vloersystemen vloercoatings in vrijwel iedere denkbare kleur. U past de coatingvloer eenvoudig aan aan uw stijl en uw gebruiksdoeleinden. Met een vloercoating heeft u voor een aantrekkelijke prijs een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer in Arnhem, geheel op maat. Meer over onze praktische en voordelige coatingvloeren leest u hieronder op de pagina. U kunt ook direct contact opnemen met Smit Vloersystemen voor extra informatie en/of een passende offerte.

Eigenschappen van een coatingvloer?

Een coatingvloer is een zeer sterke en soepele vloerafwerking van zeer goede kwaliteit. En ondanks de geringe laagdikte is een vloercoating uiterst sterk. Zo sterk zelfs dat de coatingvloer zeer geschikt is voor gebruik in de industriële sector. En dat niet alleen: door zijn fraaie uiterlijk wordt de vloercoating ook veel gebruikt als designvloer in kantoren, winkels of andere bedrijfsruimtes. Zoekt u een nieuwe vloer voor uw woning in Arnhem? Dan is een coatingvloer een stijlvolle oplossing als nieuwe beschermlaag op uw bestaande gietvloer.

Vloercoating: epoxy of polyurethaan

Afhankelijk van waar uw vloer in Arnhem voor wordt gebruikt, worden coatingvloeren gemaakt van epoxy of polyurethaan. Polyurethaan is het perfecte materiaal om over een bestaande gietvloer in uw woning aan te brengen. Ideaal voor thuisgebruik, maar minder geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een fabriek of een parkeergarage. Voor die vloeren adviseren wij een epoxy coating. Waarom? Epoxy coatingvloeren zijn bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. Een epoxy coatingvloer is slijtvast én vloeistofdicht. Epoxy is ook zeer geschikt als bodembeschermer. De ideale bedrijfsvloer dus!

Voor elk bedrijf de perfecte afwerking

De coatingvloer voor uw bedrijf in Arnhem kunt u geheel afstemmen op het gebruiksdoel. Zo kunt u kiezen voor een antislipvloer of voor een dampopen vloer. Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen behoort tot de mogelijkheden. We kunnen ook gewoon een zeer sterke industriële coatingvloer leveren. Wilt u een coatingvloer voor op kantoor? Dan kunt u kiezen voor een designcoatingvloer in de kleur die u wenst.

Samenstelling en laagdikte van een coatingvloer

Het leggen van een coatingvloer in uw bedrijf in Arnhem duurt niet lang. We leggen de coatingvloer aan op een vetvrije, schone en droge ondergrond die we eerst voorzien van een primer. Daarna rollen we de coating uit. De vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit de harde kunststof epoxy en heeft een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat is dus veel dunner dan een gietvloer. Deze coating is perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement, maar kan ook over een bestaande (kunststof)vloer worden gelegd.

coatingvloer zoetermeer

Contact opnemen met Smit Vloersystemen

Heeft u in Arnhem ook interesse in een coatingvloer van hoge kwaliteit? Neem voor vragen over coatingvloeren in Arnhem gerust contact op met Smit Vloersystemen. Dat kan via 0314-34 56 27 of stuur een mailtje naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook het antwoordformulier op onze website invullen, of gebruikmaken van de chatfunctie. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Arnhem gaat u naar Smit Vloersystemen.