Het toepassen van een coatingvloer in Breda

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor het leggen van een coatingvloer in Breda? Dan bent u aan het juiste adres bij Smit Vloersystemen. Smit Vloersystemen is gespecialiseerd in het realiseren van coatingvloeren. De coatingvloer wordt vanwege zijn sterkte veel toegepast bij bedrijven in de industriële sector. Daarnaast is de vloer ook ideaal voor kantoren en winkels waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. De vloer is namelijk slijtvast en vrijwel onderhoudsvrij. Wilt u meer te weten komen over het leggen van een coatingvloer in Breda? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak neemt u direct contact met ons op.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer, ook wel vloercoating genoemd, is een vloerafwerking van hoge kwaliteit. De coatingvloer vergelijkt men vaak met een kunststof gietvloer. Ze hebben dezelfde uiterlijke kenmerken, maar een coatingvloer heeft een veel dunnere laagdikte. Ondanks de dunne laagdikte is de vloer heel sterk. De krachtige bestanddelen en samenstelling zorgen voor een krachtig en vrijwel ondoordringbaar oppervlak. De vloercoating is opgebouwd uit een afwerklaag en een primerlaag. Na het drogen wordt het geheel geseald met een toplaag. De afwerking en kleur van de vloer kunt u helemaal zelf bepalen. Neem vanuit Breda contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking.

Het toepassen van de coatingvloer in Breda

Voordat wij in Breda een coatingvloer realiseren, wilt u uiteraard eerst meer weten over de eigenschappen en toepassing van de vloer. De bestanddelen en samenstelling van de coating zorgt ervoor dat de vloer zeer sterk is. De vloer wordt daarom ook veel toegepast bij bedrijven in de industriële sector. Daarnaast zien we de coatingvloer ook zeer regelmatig in kantoren en winkels. En ook onder particulieren wordt de vloer steeds populairder. Het strakke en moderne uiterlijk sluit namelijk naadloos aan bij het populaire industriële en scandinavische interieur. Bijkomend voordeel is dat de vloer vrijwel onderhoudsvrij en heel gemakkelijk schoon te maken is. Ideaal voor gezinnen met kinderen! U kunt de vloer helemaal eigen maken door te spelen met de afwerking en kleur. Neem vanuit Breda contact op met een van onze specialisten en vraag naar advies en inspiratie.

De prijzen van de coatingvloer

Bent u in Breda op zoek naar een vloer die onderhoudsvrij en stijlvol is, die tegen een stootje kan, maar die ook scherp geprijsd is? Dan is de coatingvloer zeker wat voor u. Vloercoating is goedkoper dan een kunststof gietvloer vanwege zijn dunne laagdikte. Voor het realiseren van een coatingvloer is er veel minder materiaal nodig en dat scheelt flink in de kosten. De prijs die u uiteindelijk betaalt voor uw nieuwe vloer in Breda is afhankelijk van een aantal factoren. Hij wordt onder andere bepaald door het totale oppervlak, de afwerking, het materiaal en de arbeidsuren. Wilt u graag meer weten over onze prijzen? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Breda

Neem contact op met Smit Systeemvloeren en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met het realiseren van een coatingvloer in Breda. Voor meer informatie over onze werkwijze, een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak belt u naar 0314-34 56 27 of stuurt u een e-mail via info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Breda.