Coatingvloer voor bedrijven in Den Haag

Bent u zich in Den Haag aan het oriënteren op een nieuwe of andere vloer voor uw bedrijf of kantoorpand? Wij wijzen u bij Smit Vloersystemen dan graag op de mogelijkheden die u heeft als u kiest voor het laten leggen van een coatingvloer. U zult zien dat u met een coatingvloer, ofwel een vloer met vloercoating, kiest voor een fraaie, moderne en onderhoudsvriendelijke vloer is die breed inzetbaar is. Bij Smit Vloersystemen kunt u kiezen uit ruim 3000 kleuren vloercoating! Voor welk doel heeft u een nieuwe vloer nodig? Is dat voor thuis, voor kantoor, of voor industrieel gebruik? Wat u ook kiest; met een coatingvloer heeft u in Den Haag gegarandeerd de perfecte vloer voor de beste prijs. Onderstaand leest u meer over onze coatingvloeren. Direct meer weten? Neem contact op met Smit Vloersystemen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Alle mogelijkheden ontdekken van vloercoating

Als u in Den Haag kiest voor een vloercoating van Smit Vloersystemen, dan maakt u een verstandige keuze met de beste kwaliteit vloerafwerking met de meest veelzijdige eigenschappen. Een vloercoating is niet dik, maar wel uiterst sterk. Deze unieke en bijzondere eigenschappen maken vloercoating perfect voor industrieel gebruik. Naast de sterke eigenschappen heeft een coatingvloer een ander groot bijkomend voordeel: hij is zeer fraai om te zien. Een belangrijke reden voor veel kantoor- en winkelbedrijven om ook te kiezen voor een coatingvloer als designvloer. Daarmee is de stap naar een coatingvloer voor uw bedrijfspand in Den Haag makkelijk gemaakt. Met vloercoating heeft u gegarandeerd een zeer stijlvolle nieuwe beschermlaag op uw oude gietvloer.

Polyurethaan of epoxy vloercoating?

Vloercoating is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Voor gebruik in een woning is polyurethaan de perfect coating voor gebruik over een oude, bestaande gietvloer. Een bedrijfsvloer daarentegen is beter af met epoxy als vloercoating. Een epoxy coatingvloer is uitermate goed bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. En de epoxy coatingvloer is een zeer slijtvaste én vloeistofdichte vloer. Dat maakt epoxy uitermate geschikt als bodembeschermer in uw bedrijf.

De beste vloer voor elk bedrijf

Coatingvloeren zijn volledig af te stemmen op het gebruik van uw bedrijfsvloer in Den Haag. Welke vloersoort heeft u nodig? We kunnen een antislip vloer of een dampopen vloer voor u leggen. Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen leggen we graag voor u. Als u geen bijzondere wensen hebt, adviseren we de ‘gewone’ – zeer sterke – industriële coatingvloer. En als u uw kantoor in Den Haag in een keer wilt aankleden? Dan bent u met een fraaie design coatingvloer al bijna helemaal klaar. Er zijn maar liefst drieduizend kleuren beschikbaar.

Wat is de samenstelling van een coatingvloer?

Het leggen van een coatingvloer in uw bedrijf in De Haag duurt gemiddeld een werkdag. Dat is uiteraard afhankelijk van het aantal gewenste vierkante meters. De coatingvloer leggen we op een vetvrije, schone en droge ondergrond – beton, anhydriet, cement – waarop we eerst een primer aanbrengen. Bij bedrijven leggen we een vloercoating die bestaat uit 100% harde kunststof epoxy die 0,2 tot 0,5 mm dik is. Dat is dus aanzienlijk dunner dan een gietvloer. Overigens is het ook geen probleem om een vloercoating over een bestaande (kunststof) vloer te leggen. Onze collega’s van Smit Vloersystemen vertellen u er graag meer over.

coatingvloer zoetermeer

Contact met Smit Vloersystemen

Heeft u in Den Haag interesse in het laten leggen van een veelzijdige topkwaliteit coatingvloer? Neem voor vragen over coatingvloeren in Den Haag contact op met Smit Vloersystemen. U kunt ons bellen via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Den Haag is Smit Vloersystemen het juiste adres!