Het toepassen van een coatingvloer in Deventer

Wilt u een coatingvloer laten leggen in Deventer? Dan zit u helemaal goed bij Smit Vloersystemen. Wij leggen onze topkwaliteit vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Coatingvloeren staan bekend om hun kracht en sterkte. Ze worden daarom ook veel toegepast bij bedrijven in de industriële sector. Maakt u in Deventer intensief gebruik van uw vloer? En wilt u een vloer die strak, modern en onderhoudsvrij is? Dan is een coatingvloer wat voor u. Een vloercoating kan zowel worden toegepast bij bedrijven en winkels als particuliere woningen. Lees verder voor meer informatie over de coatingvloer of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken in Deventer.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer, of vloercoating, is een vloerafwerking van hoge kwaliteit. De coatingvloer lijkt veel op een kunststof gietvloer, maar heeft een veel dunnere laagdikte. Hoewel de laagdikte veel dunner is, is vloercoating toch uiterst sterk. De unieke bestanddelen van de vloercoating maken hem zo krachtig. De vloer is opgebouwd uit een afwerklaag en een primerlaag. Vervolgens worden deze na het drogen geseald met een toplaag. De afwerking en kleur kunt u zelf kiezen. Wilt u meer weten over mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toepassen van de coatingvloer in Deventer

Welke eigenschappen heeft een coatingvloer en op welke manier kan hij worden toegepast? Een coatingvloer is zeer sterk en is daarom geliefd bij bedrijven in de industriële sector. Tevens zijn er veel kantoren, winkels en woningen die om deze reden ook kiezen voor een coatingvloer. Maar een coatingvloer heeft nog meer voordelen. De vloer heeft een glad en ondoordringbaar oppervlak en is daardoor makkelijk schoon te houden en vrijwel onderhoudsvrij. Ook het uiterlijk van de vloer valt bij veel mensen in de smaak. De vloer oogt strak en modern en past daarom in vrijwel ieder bedrijf. Ook in woningen zien we de vloer steeds vaker verschijnen. Hij sluit wat betreft stijl namelijk naadloos aan bij een industrieel, scandinavisch en modern interieur. U kunt de vloer ook helemaal eigen maken, door te spelen met de kleur en afwerking. Voor inspiratie over het toepassen van een vloercoating bij u in Deventer neemt u contact met ons op.

De prijzen van de coatingvloer

Wilt u een vloercoating aanschaffen in Deventer? Dan wilt u uiteraard meer te weten komen over de prijs. Coatingvloeren zijn zeer scherp geprijsd. Ze zijn bijvoorbeeld goedkoper dan kunststof gietvloeren. Vanwege de dunne laagdikte is er voor een coatingvloer veel minder materiaal nodig. Dit scheelt flink in de kosten. De prijs die u uiteindelijk betaalt voor uw totale vloer in Deventer hangt af van verschillende factoren. Wij kijken bijvoorbeeld naar het totale oppervlak, de afwerking, het materiaal en de arbeidsuren. Wilt u graag meer weten over onze prijzen? Vraag dan vrijblijvende een offerte aan.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Deventer

Smit Systeemvloeren gaat graag in Deventer aan de slag met het realiseren van een coatingvloer. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via telefoonnummer 0314-34 56 27 of stuur een e-mail naar info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Deventer.