Coatingvloer voor bedrijven in Ede

Zoekt u in Ede naar een nieuwe vloer voor uw woning of uw bedrijf? Met een coatingvloer creëert u voor uzelf nieuwe verrassende mogelijkheden. Met een coatingvloer of een vloer met vloercoating kiest u voor een moderne, onderhoudsvriendelijke vloer die geschikt is voor vele toepassingen. Smit Vloersystemen heeft vele vloercoatings voor u in vrijwel elke kleur. U stemt de coatingvloer eenvoudig af op uw gebruiksdoeleinden. Met een vloercoating heeft u in Ede voor een zeer schappelijke prijs een perfecte vloer op maat. Meer informatie over onze praktische en voordelige coatingvloeren leest u hieronder. Uiteraard kunt u ook meteen contact opnemen met Smit Vloersystemen voor extra informatie en/of een passende offerte.

Veelzijdige eigenschappen van de coatingvloer?

De vloercoating is een zeer sterke en soepele vloerafwerking van zeer goede kwaliteit en met veelzijdige eigenschappen. Ondanks de geringe laagdikte is een vloercoating uiterst sterk. Dat maakt de vloercoating bij uitstek geschikt voor toepassing in de industrie. Maar ook kantoren en winkels en kiezen vaak voor een coatingvloer als designvloer vanwege het fraaie uiterlijk van de vloer. Bent u voor uw woning in Ede ook op zoek naar een nieuwe vloer? Met een coatingvloer kiest u voor een uiterst stijlvolle oplossing als nieuwe beschermlaag op uw bestaande gietvloer.

Vloercoating: epoxy of polyurethaan

Een coatingvloer kan worden toegepast voor uiteenlopende gebruiksdoelen. Polyurethaan is het perfecte materiaal om over een bestaande gietvloer in woningen aan te brengen. Voor intensief gebruik van de vloer in bedrijven adviseren we een epoxy coating. Epoxy coatingvloeren zijn bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. Een epoxy coatingvloer is slijtvast én vloeistofdicht. Dat maakt epoxy zeer geschikt als bodembeschermer.

Perfecte afwerking voor elk bedrijf

Als u kiest voor een coatingvloer voor uw bedrijf in Ede kunt u deze geheel afstemmen op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een antislipvloer of voor een dampopen vloer. Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen is mogelijk. We kunnen ook gewoon een zeer sterke industriële coatingvloer leveren. Wilt u een coatingvloer voor op kantoor? Dan kunt u kiezen voor een designcoatingvloer in de kleur die u wenst.

Samenstelling en laagdikte van een coatingvloer

Een coatingvloer in uw bedrijf in Ede is snel gelegd. De vloercoating leggen we aan op een vetvrije, schone en droge ondergrond die we eerst voorzien van een primer. Daar overheen rollen we de coating uit. Vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit harde kunststof epoxy en heeft een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Aanzienlijk dunner dus dan een gietvloer. Deze coating is de ideale afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement. Overigens kunnen we de vloercoating ook over een bestaande (kunststof)vloer leggen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

coatingvloer zoetermeer

Contact opnemen met Smit Vloersystemen

Heeft u in Ede ook interesse in een coatingvloer van hoge kwaliteit? Neem voor vragen over coatingvloeren in Ede contact op met Smit Vloersystemen. Bel ons via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Ede gaat u naar Smit Vloersystemen.