Praktische, coatingvloer voor bedrijven in Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf in Eindhoven? Dan adviseren wij u zeker ook de mogelijkheid van een coatingvloer te overwegen. Laat u verrassen! Een coatingvloer of een vloer met vloercoating is een fraaie, moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die veel toepassingsmogelijkheden heeft. Smit Vloersystemen heeft vloercoatings in ruim 3000 kleuren. Een coatingvloer is geschikt te maken voor vrijwel elk gewenst gebruiksdoel: privé of industrieel. Met een coatingvloer heeft u in Eindhoven gegarandeerd de perfecte vloer voor een zeer aantrekkelijke prijs. U leest er hieronder meer over. Direct contact opnemen met Smit Vloersystemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Ontdek de mogelijkheden van een coatingvloer?

Met een vloercoating van Smit Vloersystemen kiest u in Eindhoven voor een uiterst krachtige en soepele vloerafwerking van topkwaliteit met zeer veelzijdige eigenschappen. Kenmerkend voor de vloercoating is dat hij niet zeer dik is, maar wel heel erg sterk. Ideaal dus voor gebruik in de industrie. Maar ook veel kantoor- en winkelbedrijven kiezen voor een coatingvloer als designvloer vanwege het mooie uiterlijk. Daarom is een coatingvloer een ideale oplossing voor uw bedrijfspand in Eindhoven. Vloercoating biedt u gegarandeerd een zeer stijlvolle nieuwe beschermlaag bovenop uw oude gietvloer.

Epoxy of polyurethaan vloercoating

Een coatingvloer kunt u inzetten voor uiteenlopende doeleinden. Voor thuis is polyurethaan het perfecte materiaal voor op een bestaande gietvloer. Bedrijven stellen natuurlijk meer eisen aan de kwaliteit van een vloer. Daarvoor gebruiken we dan ook een epoxy coating. Epoxy coatingvloeren kunnen wel tegen een stootje. Ze kunnen zeer goed tegen chemische en zware mechanische belasting. Bovendien is een epoxy coatingvloer zeer slijtvast én ook nog eens vloeistofdicht. Epoxy is dan ook zeer geschikt als bodembeschermer.

Ideale vloer voor elk bedrijf

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. U kunt een coatingvloer voor uw bedrijf in Eindhoven afstemmen op uw persoonlijke wensen. Kies bijvoorbeeld voor een antislipvloer of een dampopen vloer. Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen is mogelijk. Natuurlijk kunnen we ook gewoon een uiterst sterke industriële coatingvloer leveren. Zoekt u een fraaie design coatingvloer voor op kantoor in Eindhoven? U heeft de keuze uit maar liefst 3000 kleuren.

Samenstelling en laagdikte van een coatingvloer

We kunnen uw bedrijf in Eindhoven zeer snel van een coatingvloer voorzien. Hoe doen we dat? Op een vetvrije, schone en droge ondergrond – beton, anhydriet, cement – brengen we een primer aan, waarop we de vloercoating uitrollen. Vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit harde kunststof epoxy met een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat is dus veel dunner dan een gietvloer. Wist u dat we een vloercoating ook over een bestaande (kunststof)vloer kunnen leggen? Wij vertellen u er bij Smit Vloersystemen graag meer over.

coatingvloer zoetermeer

Contact met Smit Vloersystemen

Overweegt u in Eindhoven ook de mogelijkheden van een topkwaliteit coatingvloer? Neem voor vragen over coatingvloeren in Eindhoven contact op met Smit Vloersystemen. U kunt ons bellen via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Eindhoven gaat u naar Smit Vloersystemen.