Het toepassen van een coatingvloer in Groningen

Wilt u een coatingvloer laten leggen in Groningen door een vakkundig bedrijf? Smit Vloersystemen gaat graag voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van giet- en coatingvloeren. Dit type vloeren wordt vooral toegepast bij bedrijven die dagelijks de vloer intensief gebruiken. Denk aan bedrijven in de industriële sector, maar ook in de voedingsindustrie, retail , automotive branche, het onderwijs, de zorg en horeca wordt de coatingvloer veel gebruikt. Een coatingvloer is slijtvast en vrijwel onderhoudsvrij. Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen van een coatingvloer? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak met onze specialist voor het aanbrengen van vloercoating in Groningen, neemt u contact met ons op.

Wat is een coatingvloer?

Een vloercoating, ook wel coatingvloer genoemd, is een vloerafwerking van hoge kwaliteit. De coatingvloer toont veel gelijkenissen met een kunststof gietvloer. Ze hebben dezelfde strakke uitstraling en zijn slijtvast. Een coatingvloer heeft echter een veel dunnere laagdikte. Desondanks is vloercoating zeer sterk. Het is daarom ook zeer geschikt voor bedrijven waar men te maken heeft met zware lasten. De coatingvloer heeft bijzondere bestanddelen die ervoor zorgen dat de vloer sterk en vrijwel ondoordringbaar is. De vloercoating bestaat uit een afwerklaag en een primerlaag. Vervolgens wordt de vloer geseald met een toplaag. U kunt zelf de afwerking en kleur van de vloer bepalen. Voor extra grip in uw pand in Groningen kiest u bijvoorbeeld een anti-slipafwerking. Wilt u meer weten komen over de mogelijkheden op het gebied van afwerking en kleur? Neem dan contact met ons op.

Het toepassen van de coatingvloer in Groningen

Vloercoating heeft verschillende eigenschappen die het ideaal maakt voor ruimtes waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. De coating is bijvoorbeeld ideaal voor de industriële sector, voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg en horeca. Daarnaast kunnen ook particulieren een vloercoating toepassen in hun woning. Een coatingvloer heeft een strak en modern uiterlijk en past daarom heel goed bij een industrieel of scandinavisch interieur. Groot voordeel voor zowel bedrijven als particulieren is dat de vloer vrijwel onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden is. Kijk samen met onze specialist welk afwerking en kleur vloercoating past bij uw interieur in Groningen.

De prijzen van de coatingvloer

Een coatingvloer is zeer scherp geprijsd. Vloercoating is goedkoper dat een kunststof gietvloer. Dit verschil in prijs komt door de dunne laagdikte van de vloercoating. Er is daarom veel minder materiaal nodig, wat flink kan schelen in de kosten. Wat u uiteindelijk betaalt voor uw nieuwe vloer in Groningen wordt bepaald door verschillende factoren. Het hangt onder andere af van het totale oppervlak, de afwerking, het materiaal en de arbeidsuren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Groningen

Wilt u de vakmensen van Smit Systeemvloeren inschakelen voor het realiseren van coatingvloer in Groningen? Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan via 0314-34 56 27 of stuur een e-mail naar info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Groningen.