Coatingvloer voor uw bedrijf in Haarlem

Is uw bedrijf in Haarlem aan een nieuwe of ander vloer toe. Dan maken we u er bij Smit Vloersystemen graag attent op het bestaan de coatingvloer. De coatingvloeren, ofwel een vloer met vloercoating, is een zeer fraaie, moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die voor veel doeleinden geschikt is. Bij Smit Vloersystemen heeft u de keuze uit ruim 3000 kleuren vloercoating! Het kan allemaal. Welke coatingvloer u ook kiest; u kiest in Haarlem gegarandeerd voor de beste vloer voor de beste prijs. Onderstaand leest u meer over onze coatingvloeren. Wilt u direct meer weten? Neem dan contact op met Smit Vloersystemen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

Ontdek de vele mogelijkheden van vloercoating

U maakt een verstandige keuze als u in Haarlem kiest voor de beste kwaliteit vloerafwerking met de meest veelzijdige eigenschappen. Vloercoating is zeker niet dik te noemen. Maar vloercoating is wel zeer sterk. Dankzij unieke en krachtige kenmerken is een coatingvloer de beste vloer voor gebruik in een industriële omgeving. En dat is nog niet alles: de coatingvloer is een lust voor het oog. Dat is een zeer voorname reden dat ook veel kantoor- en winkelbedrijven kiezen voor de aanleg van een prachtige coatingvloer als designvloer. Met vloercoating heeft u zonder twijfel een zeer stijlvolle nieuwe beschermlaag voor uw oude, bestaande gietvloer.

Polyurethaan of epoxy vloercoating?

Vloercoatingen wordt gemaakt van twee materialen: polyurethaan of epoxy. In woningen wordt meestal een vloercoating over een oude, bestaande gietvloer gelegd. Voor een bedrijfsvloer gebruiken we epoxy als vloercoating. Een epoxy coatingvloer is zeer goed bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. De epoxy coatingvloer is ook een uiterst slijtvaste én vloeistofdichte vloer. Epoxy is daarmee zeer geschikt als bodembeschermer in uw bedrijf.

Topvloer voor elk bedrijf

Coatingvloeren kunnen we bij Smit Vloersystemen helemaal afstemmen op het gebruik van uw bedrijfsvloer in Haarlem. Welke vloersoort past het beste bij uw bedrijf? Is dat een antislip vloer of een dampopen vloer? Of is dat een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen. Heeft u geen specifieke wensen? Dan raden we u de ‘gewone’ – zeer sterke – industriële coatingvloer aan. De coatingvloer is zo veelzijdig dat u deze ook kunt leggen in uw kantoor in Haarlem. Met een fraaie design coatingvloer is uw nieuwe kantoorinrichting al bijna helemaal klaar.

Wat is de samenstelling van een coatingvloer?

Een coatingvloer leggen in uw bedrijf in Haarlem neemt gemiddeld een werkdag in beslag. Uiteraard hangt dat helemaal af van het de hoeveelheid vierkante meters. We leggen de coatingvloer op een vetvrije, schone en droge ondergrond – beton, anhydriet, cement – die is voorzien van een primer. Een vloercoating bij bedrijven bestaat uit 100% harde kunststof epoxy met een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat is dus aanzienlijk minder dik dan een ‘gewone’ gietvloer. We kunnen overigens ook een vloercoating leggen over een bestaande (kunststof) vloer. Onze collega’s van Smit Vloersystemen vertellen u er graag meer over.

coatingvloer zoetermeer

Contact met Smit Vloersystemen

Bent u in Haarlem geïnteresseerd in het laten leggen van een veelzijdige superkwaliteit coatingvloer? Neem voor vragen over coatingvloeren in Haarlem contact op met Smit Vloersystemen. U kunt ons bellen via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Haarlem is Smit Vloersystemen het juiste adres!