Coatingvloer voor bedrijfspand in Maastricht

Bent u aan het oriënteren op een splinternieuwe vloer voor uw bedrijf of kantoorpand in Maastricht? Dan attenderen we u graag op de mogelijkheden van het laten leggen van een nieuwe coatingvloer. U zult dan zien dat een coatingvloer, ofwel een vloer met vloercoating, een fraaie, moderne en onderhoudsvriendelijke vloer is die breed toepasbaar is. Smit Vloersystemen heeft voor u de keuze uit maar liefst 3000 kleuren vloercoating! Voor welk doel heeft u een nieuwe vloer nodig? Is dat voor privégebruik of industrieel gebruik? Met een coatingvloer heeft u in Maastricht gegarandeerd de perfecte vloer voor de beste prijs. Hieronder leest u meer over onze coatingvloeren. Direct meer weten? Neem dan contact op met Smit Vloersystemen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

De vele mogelijkheden ontdekken van een coatingvloer

Als u in Maastricht kiest voor een vloercoating van Smit Vloersystemen heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit vloerafwerking met de meest veelzijdige eigenschappen in huis. Het unieke van vloercoating is dat het niet dik is, maar wel uiterst sterk. Door deze unieke eigenschappen is deze vloer de perfecte oplossing voor gebruik in de industrie. Een coatingvloer is niet alleen zeer sterk, hij is ook heel fraai om te zien. Dat is ook een reden waarom veel kantoor- en winkelbedrijven kiezen voor een coatingvloer als designvloer. Het kleedt uw bedrijf in een keer aan! Hiermee is de stap naar privégebruik van vloercoating in Maastricht snel gezet. Vloercoating biedt u gegarandeerd een zeer stijlvolle nieuwe beschermlaag bovenop uw oude gietvloer.

Vloercoating van polyurethaan of epoxy

U kunt vloercoating gebruiken voor meerdere doeleinden. Voor gebruik in een woning is polyurethaan de perfect coating voor over een oude, bestaande gietvloer. Een bedrijfsvloer daarentegen is beter af met epoxy als vloercoating. Epoxy coatingvloeren zijn zeer goed bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. En de de epoxy coatingvloer is zeer slijtvast én vloeistofdicht. Dat maakt epoxy uitermate geschikt als bodembeschermer.

De beste vloer voor elk bedrijf

Coatingvloeren zijn volledig af te stemmen op het gebruik van de vloer in uw bedrijf in Maastricht. Welke soort vloer heeft u nodig? Kies bijvoorbeeld voor een antislip vloer of een dampopen vloer? Ook een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen is mogelijk. Als u geen bijzondere wensen heeft is een ‘gewone’ sterke industriële coatingvloer de beste keuze voor u. Ook uw kantoor in Maastricht knapt met een fraaie design coatingvloer enorm op. We hebben de keuze uit drieduizend kleuren voor uw vloer.

Samenstelling van een coatingvloer

We kunnen een coatingvloer in uw bedrijf in Maastricht zeer snel leggen. Afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters is dat gemiddeld in een dag gereed. We leggen de coatingvloer op een vetvrije, schone en droge ondergrond – beton, anhydriet, cement – waarop we eerst een primer aanbrengen. Vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit harde kunststof epoxy met een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat is dus aanzienlijk minder dik dan een gietvloer. Ook handig om te weten: een vloercoating kan heel goed over een bestaande (kunststof)vloer gelegd worden. Onze collega’s van Smit Vloersystemen vertellen u er graag meer over.

coatingvloer zoetermeer

Contact met Smit Vloersystemen

Heeft u in Maastricht interesse in het laten leggen van een veelzijdige topkwaliteit coatingvloer? Neem voor vragen over coatingvloeren in Maastricht contact op met Smit Vloersystemen. U kunt ons bellen via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Maastricht is Smit Vloersystemen het juiste adres!