Praktische, coatingvloer in Nijmegen

Bent u in Nijmegen op zoek naar een nieuwe coatingvloer voor of uw bedrijf? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van het laten leggen van een coatingvloer. Het is zeer de moeite waard! Een coatingvloer of een vloer met vloercoating is een fraai ogende, moderne en onderhoudsvriendelijke vloer met vele mogelijkheden. Smit Vloersystemen heeft vloercoatings in vrijwel elke gewenste kleur. De coatingvloer is heel goed af te stemmen op elk gebruiksdoel: privé of industrieel. Met een moderne vloercoating heeft u in Nijmegen voor een zeer schappelijke prijs de perfecte vloer. U leest er hieronder meer over. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Smit Vloersystemen voor informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte voor een coatingvloer.

Vele mogelijkheden van een coatingvloer?

Met een vloercoating van Smit Vloersystemen kiest u voor een zeer sterke en soepele vloerafwerking van topkwaliteit en met veelzijdige eigenschappen. Een vloercoating is niet heel dik, maar wel supersterk. Dat maakt vloercoating perfect als vloer voor industriële doeleinden. Maar ook veel kantoor- en winkelbedrijven kiezen voor een coatingvloer als designvloer vanwege het zeer aansprekende uiterlijk. Dat maakt een coatingvloer een ideale oplossing voor uw bedrijfspand in Nijmegen. Met een vloercoating heeft u gegarandeerd een zeer stijlvolle nieuwe beschermlaag bovenop uw oude gietvloer.

Epoxy of polyurethaan vloercoating

Een coatingvloer kan gebruikt worden voor vele doeleinden. Polyurethaan is het materiaal dat perfect over een bestaande gietvloer in bedrijven aan te brengen is. Bedrijven stellen meer eisen aan de kwaliteit van een vloer. Hen adviseren we daarom een epoxy coating. Epoxy coatingvloeren zijn zeer robuust. Zo zijn ze zijn zeer goed bestand tegen chemische en zware mechanische belasting. Een een epoxy coatingvloer is zeer slijtvast én vloeistofdicht. Dat maakt epoxy zeer geschikt als bodembeschermer.

Voor elk bedrijf de ideale vloer in Nijmegen

U kunt de coatingvloer voor uw bedrijf in Nijmegen helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u kiezen voor een antislipvloer of voor een dampopen vloer. Heeft u een ESD-coatingvloer met antistatische eigenschappen nodig? Wij leggen hem voor u! Maar we kunnen ook gewoon een uiterst sterke industriële coatingvloer leveren. Zoekt u een fraaie design coatingvloer voor op kantoor in Nijmegen? U heeft de keuze uit maar liefst 3000 kleuren.

Samenstelling en laagdikte van een coatingvloer

We kunnen een coatingvloer in uw bedrijf in Nijmegen snel leggen. Op een vetvrije, schone en droge ondergrond – beton, anhydriet, cement – brengen we eerst een primer aan, waarna de vloercoating kunnen uitrollen. Vloercoating voor bedrijven bestaat voor 100% uit harde kunststof epoxy met een dikte van 0,2 tot 0,5 mm. Dat is dunner dan een gietvloer. We kunnen overigens een vloercoating ook over een bestaande (kunststof)vloer leggen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden bij Smit Vloersystemen.

coatingvloer zoetermeer

Contact met Smit Vloersystemen

Overweegt u in Nijmegen ook de mogelijkheden van een topkwaliteit coatingvloer? Neem voor vragen over coatingvloeren in Nijmegen contact op met Smit Vloersystemen. U belt ons via 0314-34 56 27. E-mailen kan ook naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chatfunctie op deze website. Voor een topkwaliteit coatingvloer in Nijmegen gaat u naar Smit Vloersystemen.