Het toepassen van een coatingvloer in Rotterdam

Hulp nodig van een vakkundig bedrijf bij de realisatie van een coatingvloer in Rotterdam? Neem dan contact op met de vakmensen van Smit Vloersystemen! Onze specialisatie is het realiseren van coatingvloeren. Coatingvloeren staan bekend om hun sterkte en worden daarom veel gebruikt in de industriële sector. Maar ook in de voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg en horeca worden deze vloeren veel toegepast. Naast hun kracht staat coatingvloeren bekend om hun slijtvastheid en zijn ze vrijwel onderhoudsvrij. Wilt u meer te weten komen over de coatingvloer? Lees dan verder. Voor het maken van een afspraak in Rotterdam kunt u ons bellen of mailen.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer is een vloerafwerking van hoge kwaliteit. De coatingvloer heeft vrijwel dezelfde uiterlijke kenmerken en eigenschappen als een kunststof gietvloer, maar heeft een veel dunnere laagdikte. De dunne vloercoating is desondanks zeer sterk en daarom zeer geschikt voor ruimtes waar de vloer intensief gebruikt en belast wordt. De bestanddelen en samenstelling zorgen ervoor dat vloer krachtig en vrijwel ondoordringbaar is. De vloercoating bestaat uit een afwerklaag en een primerlaag. Wanneer deze lagen opgedroogd zijn, wordt er nog een toplaag aangebracht om het geheel de sealen. De afwerking en kleur van de vloer kunt u in Rotterdam zelf bepalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een anti-slipafwerking voor extra grip. Meer weten over de beschikbare afwerking en kleuren? Neem dan gerust contact met ons op.

Het toepassen van de coatingvloer in Rotterdam

Een coatingvloer heeft veel bijzondere eigenschappen die hem ideaal maakt voor ruimtes waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. Denk aan de industriële sector, voedingsindustrie, retail, automotive branche, het onderwijs, de zorg en horeca. Maar ook onder particulieren wordt de coatingvloer steeds populairder. De vloer is door zijn bijzondere samenstelling zeer sterk en slijtvast. De vloer kenmerkt zich door een strak en modern uiterlijk en sluit daarmee naadloos aan bij een industrieel of scandinavisch interieur. Groot voordeel is dat de vloer vrijwel onderhoudsvrij en heel gemakkelijk schoon te maken is. Kiest u in Rotterdam voor een vloercoating? Dan kunt u het helemaal laten aansluiten op het interieur in uw bedrijfspand. U bepaalt namelijk zelf de kleur en afwerking.

De prijzen van de coatingvloer

Een vloercoating is ideaal wanneer u in Rotterdam op zoek bent naar een vloer die onderhoudsvrij en stijlvol is en tegen een stootje kan, maar die ook scherp geprijsd. Wist u dat een coatingvloer goedkoper is dan een kunststof gietvloer? Door de dunne laagdikte is er veel minder materiaal nodig om de vloer te realiseren. Dit scheelt flink in de kosten. Benieuwd geworden naar wat u uiteindelijk betaalt voor een nieuwe coatingvloer in Rotterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De prijs voor uw vloer wordt onder andere bepaald door het totale oppervlak, de afwerking, het materiaal en de arbeidsuren.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Rotterdam

Bel vandaag nog een specialisten van Smit Systeemvloeren om een afspraak te maken voor het realiseren van een coatingvloer in Rotterdam. Ook voor vragen of een offerte op maat kunt u ons bellen via 0314-34 56 27 of u stuurt een e-mail via info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Rotterdam.