Het toepassen van een coatingvloer in Tilburg

Wilt u een nieuwe coatingvloer laten realiseren in Tilburg? Schakel dan de professionals van Smit Vloersystemen in. De coatingvloer is een zeer sterke vloer, die ideaal is voor ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt. Een vloercoating wordt onder andere veel toegepast bij bedrijven in de industriële sector. Daarnaast profiteren ook kantoren, winkels en woningen van de vele voordelen van een vloercoating. Een vloercoating is bijvoorbeeld zeer onderhoudsvrij. Wilt u Smit inschakelen voor het realiseren van een nieuwe coatingvloer in Tilburg? Of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat is een coatingvloer?

Een coatingvloer is een vloerafwerking van hoge kwaliteit en wordt ook wel vloercoating genoemd. De coatingvloer wordt veel vergeleken met een kunststof gietvloer. De vloer heeft een veel dunnere laagdikte heeft dan een gietvloer. Ondanks de dunne laagdikte is een vloercoating zeer sterk. Dit komt door zijn unieke bestanddelen. Een coatingvloer is opgebouwd uit een afwerklaag en een primerlaag. Wanneer deze eerste lagen goed gedroogd zijn, worden ze geseald met een toplaag. Wat betreft de afwerking en kleur heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Wilt u meer te weten komen over de beschikbare kleuren en afwerkingen? Neem dan contact met ons op.

Het toepassen van de coatingvloer in Tilburg

Wanneer u in Tilburg een coatingvloer wilt laten leggen, wilt u uiteraard meer te weten komen over eigenschappen van dit type vloer. Een coatingvloer is krachtig en sterk. Dit maakt de coatingvloer zeer geliefd bij bedrijven in de industriële sector. Maar ook in kantoren en winkels wordt deze eigenschap zeer gewaardeerd. Het gladde en ondoordringbare oppervlak maakt de vloer ook gemakkelijk in onderhoud. Ideaal wanneer er intensief gebruik wordt gemaakt van uw vloer. Tot slot kenmerkt de coatingvloer zich door een strak en modern uiterlijk. Hij staat daarom prachtig in heel veel interieurs. Wilt u tips over hoe u de coatingvloer het beste kan toepassen in uw pand in Tilburg? Of wilt u meer te weten komen over de voordelen? Neem gerust contact met ons op.

De prijzen van de coatingvloer

Welke prijzen kunt u verwachten wanneer u een coatingvloer in Tilburg aanschaft? Een coatingvloer is scherp geprijsd. Hij is bijvoorbeeld veel voordeliger dan een kunststof gietvloer. Vanwege zijn dunne laagdikte is er veel minder materiaal nodig. Dit drukt de kosten behoorlijk. Wat u uiteindelijk betaalt voor het leggen van een compleet nieuwe vloer in Tilburg, is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt onder andere bepaald door het totale oppervlak, de afwerking, het materiaal en de arbeidsuren. Voor meer informatie over onze tarieven neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

coatingvloer zoetermeer

Bel voor een coatingvloer in Tilburg

Wilt u in Tilburg een vloercoating laten leggen? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0314-34 56 27 of stuur een e-mail naar info@smitvloeren.nl. Wij van Smit Systeemvloeren zorgen dan graag voor de gewenste coatingvloer in Tilburg.