Coatingvloer Utrecht – Voor de beste coatingvloer in Utrecht kunt u terecht bij Smit Bedrijfsvloeren.

coatingvloer utrecht

Coatingvloer Utrecht

Coatingvloeren verschillen van giet-/troffelvloeren in dikte. Een coating is meestal niet dikker dan 1mm. Dit bespaart uiteraard materiaal, waardoor het geld bespaart. Coatingvloeren zijn zeer geschikt om bestaande vloeren die al glad zijn mooi af te werken.

Een voorbeeld van één soort coating is een EP Coating. Het aanbrengen hiervan gaat als volgt:

Als basis voor een coating vloer worden epoxy-harsen gebruikt. Hier worden in de fabriek kleurstoffen en vulstoffen aan toegevoegd. Net als bij gietvloeren zijn er diverse standaard kleuren leverbaar, maar kunnen ook bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden. Coatingvloeren zijn ook uitermate geschikt om in te strooien met vlokken in diverse kleuren.

Wij kunnen onze EP Coating aanbrengen in glad en antislip. In ruimtes waar de vloer vochtig kan worden (garages, balkons, galerijen) is het aan te raden om de coating met een antislipkorrel in te strooien.

coatingvloer belijning

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Coatingvloer Utrecht

De epoxy coatingvloer is opgebouwd uit 2 rollagen, in totaal ruim 1000 gram per m2. We kunnen deze vloer maken in vrijwel iedere RAL kleur, eventueel ingestrooid met een kleurvlok ter decoratie. Ook zijn er diverse antislip mogelijkheden. Onze EP Coating is zeer slijtvast, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Coatingvloeren worden toegepast in magazijnen, bedrijfshallen en autogarage’s. Indien gewenst is het mogelijk om belijning en pictogrammen aan te brengen op de vloercoating, dit om de veiligheid te waarborgen in uw magazijn, hal of werkplaats.

Uiteraard zijn er ook andere soorten coatings en gietvloeren verkrijgbaar. Het is belangrijk om een goed vloersysteem voor uw toepassing te vinden, hierbij helpen wij u uiteraard graag.

Heeft u interesse in een coatingvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.