Gietvloer Amsterdam – Op zoek naar een gietvloer in of rondom Amsterdam? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

gietvloer amsterdam

Gietvloer Amsterdam – Showroom Mimaki

Mimaki is één van de grootste producenten van grootformaat printers en snijmachines voor de sign/graphics, de textiel/kleding markt en industriële markten. In hun showroom van 1300m2 hebben wij een PU gietvloer gemaakt.

Een PU gietvloer heeft als voordeel dat deze kleurvast, elastisch, naadloos en vloeistofdicht is. Door de elasticiteit kan de vloer kleine scheuren overbruggen. Doordat de vloer naadloos en waterdicht is is deze makkelijk schoon te houden. Deze PU gietvloeren zijn in elke kleur verkrijgbaar.

Er bestaan grote kwaliteitsverschillen tussen polyurethaan gietvloeren. Dikte, zuiverheid, pigmentpercentages verschillen enorm, wat leidt tot grote verschillen in uitstraling, gebruiksgemak en levensduur. Smit vloersystemen werkt alleen met hoogwaardige grondstoffen waardoor u verzekerd bent van een polyurethaan gietvloer van de hoogste kwaliteit.

gietvloer amsterdam

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Gietvloer Amsterdam

De PU Gietvloer die wij bij Mimaki hebben gemaakt is slechts één van de mogelijkheden. PU Gietvloeren worden vooral veel in winkels en kantoren gebruikt.

Een andere soort vloer die veel wordt gebruikt op verschillende plekken zoals restaurants, keukens, magazijnen en slagerijen is de Duraquartz vloer. Deze industriële vloer is zeer slijtvast en binnen één dag te plaatsen. Daardoor kunt u snel weer aan de slag op de nieuwe vloer. De vloer is direct na het leggen volledig belastbaar.

Als u meer wil weten over de verschillende soorten giet- en coatingvloeren die wij maken kunt u  kijken naar de verschillende toepassingen. Ook kunt u meer lezen over onze vloersystemen.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor u of direct een offerte aanvragen.