Gietvloer Den Haag – Op zoek naar een gietvloer in of rondom Den Haag? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag – HSE Den Haag

Bij het Haags Startstation Erasmuslijn hebben wij 1500 vierkante meter aan gietvloer gemaakt.

Voor een project als dit is het zeer belangrijk dat de gietvloer sterk is en slijtvast. Dat zit natuurlijk goed met een geschikt vloersysteem van Smit bedrijfsvloeren. Omdat de vloer blootgesteld wordt aan de elementen is de vloer uiteraard waterdicht en uv-bestendig. Omdat de vloer soms nat kan zijn is er ook een ruwe antisliplaag aangebracht zodat de veiligheid op het perron gewaarborgd is.

Ook voor uw bedrijf kan smitvloeren een gietvloer maken op maat. Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende toepassingen.

Gietvloer Den Haag

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Gietvloer Den Haag

Het mooie aan onze gietvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een gietvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende systemen beschikbaar met eigenschappen die passen bij de behoefte van uw bedrijf. Heeft u ook interesse in een professionele gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.