Gietvloer Eindhoven – Op zoek naar een nieuwe gietvloer in Eindhoven? Bij Smit Bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven – GL Plastics

GL Plastics is gespecialiseerd in het maken van plastic onderdelen met spuitgietmachines. Voor dit bedrijf in Eindhoven hebben wij een mooie gietvloer kunnen maken.

Gietvloeren kunnen uit veel verschillende materialen bestaan. Het is afhankelijk van de precieze toepassing welke soort gietvloer het meest geschikt is. Hiermee helpt Smit Bedrijfsvloeren u natuurlijk graag!

Voor een bedrijf waar met machines en materialen wordt gewerkt is het belangrijk dat de vloer sterk is, maar ook schoon  en veilig. Ons bedrijfsvloersystemen zijn gelukkig zeer geschikt om aan alle eisen van dit bedrijf te voldoen en meer. Een Duraquartz gietvloer is zwaar belastbaar en zeer slijtvast. Werken met zware spullen is geen probleem. Ook wordt de vloer naar wens geleverd met een antisliplaag. Omdat onze kunststof vloeren naadloos zijn is het eenvoudig om ze schoon te houden zonder dat vuil zich ergens ophoopt. Ook voor u kunnen wij een mooie gietvloer maken, al binnen één dag!

gietvloer eindhoven

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Gietvloer Eindhoven

Het mooie aan veel van onze gietvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden.

Smit Bedrijfsvloeren kan vele soorten gietvloeren maken voor elke toepassing. Bijvoorbeeld vloeistofdichte antislip vloeren die aan alle hygiëne-eisen voldoen voor in de voedingsindustrie, maar ook extreem bestendige vloeren voor bedrijven waar met chemicaliën wordt gewerkt. Ook zijn er mooie gietvloeren van natuurlijk materiaal verkrijgbaar.

Heeft u net als GL Plastics ook interesse in een professionele gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.