Gietvloer Rotterdam – Op zoek naar een goede gietvloer in of rond Rotterdam? Bij Smit bedrijfsvloeren bent u aan het juiste adres!

gietvloer rotterdam

Gietvloer Rotterdam – Humanitas

Humanitas is een organisatie die zorg levert. In hun verzorgingshuis aan de Achillesstraat hebben wij een nieuwe gietvloer gemaakt. Deze gietvloer was 600 vierkante meter groot.

Voor een gebouw waar veel mensen in rondlopen en bijvoorbeeld in rolstoelen rijden is het belangrijk dat de vloer lang meegaat. Gelukkig zijn onze vloeren zeer slijtvast en zwaar belastbaar. Verder is het erg belangrijk dat de vloer veilig is, zeker in een gebouw met ouderen. Daarom kunnen onze gietvloeren gemaakt worden met een antisliplaag waardoor mensen niet uitglijden.

Het is ook belangrijk om een vloer goed schoon te kunnen houden. Gietvloeren zijn naadloos en waterdicht, waardoor schoonmaken zeer gemakkelijk is en er geen ruimte is waar vuil zich kan ophopen.

rotterdam gietvloer

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Gietvloer Rotterdam

Het mooie aan onze gietvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een gietvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u ook interesse in een professionele gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.

U kunt ook meer lezen over de verschillende toepassingen van onze systemen.