Gietvloer Utrecht – Op zoek naar een gietvloer in of rondom Utrecht? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Gietvloer Utrecht Dierenziekenhuis

Gietvloer Utrecht – Dierenziekenhuis Utrecht

Voor het dierenziekenhuis in Utrecht hebben wij een gietvloer gemaakt.

Er is gekozen voor een vloer van ons DuraQuartz systeem. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor ziekenhuizen omdat ze hygiënisch zijn, maar deze vloeren zijn ook zeer slijtvast, ook erg belangrijk bij professioneel gebruik. Doordat de vloeren naadloos zijn en waterdicht is het zeer gemakkelijk om deze schoon te maken zonder dat er ergens vuil achterblijft.

Ook is het veilig om op de vloer te werken omdat wij een optionele antisliplaag kunnen aanbrengen die meer grip geeft op de vloer. Dit kan in verschillende niveaus van ruwheid worden gedaan, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever. Een ander voordeel van dit vloersysteem is dat de vloer in één dag gemaakt kan worden. Dit zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt op uw nieuwe vloer.

Heeft u ook interesse in een vloer van Smit bedrijfsvloeren? Lees meer over de toepassingen, of neem contact op voor meer informatie.

Gietvloer dierenziekenhuis

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Gietvloer Utrecht

Het mooie aan onze gietvloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een gietvloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u ook interesse in een professionele gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.