Horecavloer Amersfoort – Op zoek naar een horecavloer in of rondom Amersfoort? Bij Smit vloeren bent u aan het juiste adres!

Horecavloer Amersfoort van der Valk

Horecavloer Amersfoort – Van Der Valk

Voor het Van Der Valk hotel aan de A1 in Amersfoort hebben wij een mooie horecavloer gemaakt voor de keuken van hun restaurant.

In een keuken kan het erg druk zijn en wordt met eten gewerkt. Voedselveiligheid en veiligheid van het personeel is dus zeer belangrijk. Onze horecavloer is zeer geschikt voor gebruik in keukens. Doordat ons Duraquartz vloersysteem volledig naadloos is kan er nergens vuil blijven zitten.

Uiteraard is de vloer ook waterdicht en verkrijgbaar met holle plinten. Dit zorgt ervoor dat het hygiënisch schoon houden van de vloer bijna geen moeite kost.

Horecavloer Amersfoort

Door het aanbrengen van een antisliplaag wordt het gevaar van uitglijden op een vloer een stuk minder. Zelfs als de vloer nat is.

Wij kunnen in één dag een horecavloer maken en de vloer is direct zwaar belastbaar. Als u interesse heeft in een horecavloer voor uw onderneming kunt u altijd contact met ons opnemen of meer lezen over horecavloeren.

Onze gemaakte projecten in Nederland en België

Horecavloer Amersfoort

Het mooie aan onze horecavloeren is dat deze in één dag kunnen worden gelegd. Eventueel kan het plaatsen van de vloer ‘s avonds of in de nacht plaatsvinden, zodat uw onderneming niet gesloten hoeft te worden. Een horecavloer van Smit vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van veel of weinig antislip. Het systeem is oersterk en voldoet aan alle voedselveiligheidseisen (HACCP goedgekeurd). Doordat onze vloeren naadloos zijn kan er geen water, vuil of eten op lastige plekken gaan zitten. Met name hierdoor is ons vloersysteem zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het is zelfs mogelijk om de vloer te voorzien van een ronde plint, wat nog beter is voor de hygiëne.

Heeft u interesse in een professionele bedrijfsvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een passend advies en een scherpe offerte.